| papusika34 a întrebat:

am o mare problema! Si cred ca cu problema asta se confrunta aproape toate fetele si anume COSURILE pe fata. Off, imi apar din ce in ce mai multe si vreau sa scap de ele. Ma ajuta cineva? Dau funda! (scuze de categorie)

Răspuns Câştigător
| Av3nTuRi3r a răspuns:

FI ATENTA:iti zic din experienta mea personala apa sarata e cea mai buna pentru fata am fost 2 saptamani la marea neptun si la telega (ambele au apa ff sarata) si mam curatat pe fata inainte eram horor acum mai am hosuri doar pe barbie am avut pe nas si pe frunte si au disparut fundita please :*

5 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Incearca masca cu argila.Amesteci argila cu putina apa si-o aplici pe fata.De 2 ori pe saptamana.Argila o gasesti la magazinele naturiste sau Sensiblu.

| Liviu_2019 a răspuns:

Du-te la dermatolog. Sunt creme pentru asa ceva precum Retin A, Skinoren Gel, Isotrexin Gel si Brevoxyl, destul de bune dar este necesar si un tratament interior cu pastile precum vitamina a, e, doxicilina dar trebuie sa le iei doar la recomandare medicului nu asa de capul tau deoarece te poti intoxica.

| SakonSIUkon a răspuns:

Incearca un tratament cu Roacutan, este un abtibiotic si un prieten de-al meu cu probleme grave il foloseste si deja s-au mai desumflat tratamentul e lung dureaza cam 9 luni asa am inteles de la el iar daca nici cu acel antibiotic nu reusesti pana la urma timpul este cel mai bun medicament pentru acnee.

| Catalinutz92 a răspuns:

Esti la pubertate...eu sunt baiat si nu stiu ce te poate rezolva. Dar incearca sa le ascunzi cu fondu de ten happy

| alii1234 a răspuns:

Du-te la dermatolog. El stie cel maibine ce sa faca.