Nu-i arata ca il placi.eu am o situatie putin mai diferita ma rog.am avut, el venea doar in vacanta mare,, si am aflat ca am fost o trecere de timp.el sta in spania.De aia draga mea, uita-l odata ce el e in Bucuresti tu in botosani, gandeste=te la cum sunt baietii din Bucuresti tu crezi ca ti-ar fi fidel.meriti altceva, iti vei pierde timpul cu el ti-o spun din propria experienta
Buna! Scuze dar si eu am o situatie asemanatoare cu ale voastre si am nevoie de ajutor. Eu naa am 12 ani si nu am prea multa experienta. In vacanta de vara am fost la casa de vacanta a unei vecine, eu sunt din Bucuresti iar el din Ploiesti si eram prin Prahova cam la 30-40 km de Ploiesti. Si el a fost prima dragoste a mea ( iar noi ne.am despartit din acelasi motiv: din cauza distantei dintre noi si incepea scoala si nu puteam sa ne mai vedem pana intr.o vacanta, iar acum e vacanta de iarna si eu nu ma duc fiindca e mai mult de vara casa si iarna e destul de frig chiar si daca fac focul si inca nu stiu au trecut 3 luni de cand ne.am despartit dar nu stiu de ce ne.am despartit, cred ca doar din cauza distantei si de atunci nu am mai vb cu el decat de vreo 5 ori si o data prin mesaje si la tel ca isi schimbase nr si blabla. Dar nu stiu este posibil sa mai simta ceva pentru mine? Sau sa fim din nou impreuna?
Draga mea înţeles că e prima ta dragoste,dar nu merită,, dacă mai simţea ceva îţi dădea numărul nou de telefon,, ai abia 12 ani eşti încă micuţa,,,, ai să ai timp de dragoste.profită de copilărie...pentru că dragostea aduce suferinţă
Tu de ce crezi ca baietii merita sa plangi dupa ei si sa te indragostesti de ei? Nu se merita LA varsta ta, ar trebui sa ai alte preocupari de baieti si sex ai timp toata viata daca nu incepi sa-ti faci un viitor de pe acum mai tarziu va fi FFFFOARTE greu
Citeste din raspunsurile mele la intrebarile puse pe aici vei gasi utile multe din ele
Tu dc ti.ai facut cont pe TPU? E Toti Pentru Unu in care trebuie sa ajuti persoanele nu sa iti bati joc! Ti.ar conveni ca atunci cand ai nevoie de ajutor si nu ai la cine sa apelezi decat la noi.si sa iti dam raspunsuri la misto sau cu rautate?