| voice a întrebat:

Buna am o mare problema va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. in ultima perioada ma simt foarte irascubila... ma enervez reactionez urat, nu inteleg lucruri normale doar atunci cand ma calmez... ma simt darmata din punct de vedere psihic plus ca din orice plang nu e zi sa nu plang [as gasi niste calmante la farmacie pentru plans? suna aiurea dar nu ma mai suport ei apai cei din jur] e complicat sa va aexplic tot c simt dar din ceea ce v'am scris un sfat va rogsad

Răspuns Câştigător
| sasha a răspuns:

Petreci prea mult timp singura si de aeea ai ajuns aici daca ai avea mai multi amici si ai iesi cu iei doar ca amici nici o relatie caci te-ar putea face sa suferi, pur si simplu sa iti petreci timpu pe afara distrandu-te si uitand de probleme si de tot ceea ce ti se intampla ei te-ar mai inveseli si nu ai mai plange. hai te rog vezi ce faci si cauta sa te distantezi total de starea asta. ai grija de tine, sa nu iti treaca prosti prin cap. pa pa happy

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, am trecut si eu prin aceasta stare, inteleg, e o stare de depresie, esti sensibila si nu ai chef parca de nimic.
Pai, linisteste-te, fa ceea ce iti place, gandeste optimist, ca sa te calmezi asculta muzica lenta, bea un ceai de musetel fierbinte si se gaseste si la farmacie calmante; e doar o perioada mai proasta, dar trece.
Fi cu incredere in tine, iesi si distreaza-te, simte-te bine, nu sta inchisa in casa ca mai mult rau faci.
Iesi la plimbare, la shoping, mergi la o prietena buna cu care poti povesti pe indelete.

| onelove_5381 a răspuns:

E o perioada a adolescentei. dureaza dar o sa ti revii... ce e mai rau e ca singuratatea accentueaza starea de stess( mai sunt si nopti pierdute cumva?) vb cu cineva apropiat. parinti prieteni... bafta

| andreea_6355 a răspuns:

Buna...chiar asa am fost si eu si cred ca e din cauza adolescentei.Incerca sa fi un timp singura, sa te calmezi, sa uiti de toate probleme si sa incerci sa eviti unele persoane care te "irita" si sa iti faci o ordine in ganduri. Sper ca sfatul meu ti'a fost de ajutor