anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema. Va rog sa ma ajutati. Sunt speriata. Orice sfat e de mare ajutor. Astazi am avut contact sexual protejat cu prietenul meu. A fost totul ok pana la un punct cand am schimbat pozitia. La scurt timp eu am inceput sa simt o usturime si ne-am oprit. In acea pozitie mai mult de 5 minute nu am fost. Cand s-a retras, prezervativul a ramas in interiorul meu, dar era la suprafata si l-am scos cu usurinta. Mentionez ca el nu a terminat. NU stiu ce sa fac. Ar trebui sa iau postinor? Va multumesc.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

NU ar trebui sa iei postinor. `Ar trebui sa te duci la ginecologul tau maine dimineata.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa iei pastila

| Pitagora a răspuns:

Ia pastila de 2a z si data viitpare legati prezervativul cu ata ca sa nu se mai intample laughing)

| 2OchiAlbastri a răspuns:

Nu ai patit nimic, stai linistita happy

| Riverive a răspuns:

Nu te stresa, nu trebuie sa ei postinor daca nici nu a ejaculat, nici nu ar trebui sa iti faci grijihappysi mie odata mi s-a intamplat asa ceva.e totul bine!

| Costellino a răspuns:

6 luni am facut sex neprotejat cu o fosta prietena, si nu a ramsa insarcinata. Dar am avut grija sa o scot la timp laughing)
Deja cred ca e buna metoda si e mai original decat cu caciula pe cap laughing))

| grab a răspuns:

Daca prezervativul e intact, nu lua Postinor ca iti deregleaza mecanismele big-time.

Las-o asa cum a picat si poate data viitoare nu te mai ustura de la pozitie!

Vezi si tu, gust-o inainte vezi daca e usturata nu o mai baga jos pana nu o speli cu apa tare laughing

Bafta!