Mergi mai departe Nu-ti mai bate capul cu trecutul, nu te mai iubeste (probabil nici nu te-a iubit vreodata, iubirea asta nu se stinge dupa o zi sau noapte), fiind primul ei baiat la pat a influentat-o foarte mult ceea ce a facut-o sa fie confuza. De regretat depinde, de cel cu care va fi in viitor (sau cei cu care va fi.) si va face o comparatie intre tine si urmatorii
Tu? mergi mai departe, viata nu se termina la o fata si nici la un baiat.
Pupici
Bafta in toate!
Pai sincer eu cred ca va regreta pentru ca foarte rar gasesti astfel de oameni ca tine si uni baieti sunt baieti pic mai idiotzi scuze de expresie si daca tu esti unul dintre acei baieti care nu se teme sa planga cand are vreo problema, Nu mai plange si incearca sa nu te mai gandesti la ea situ ca o iubesti dar daca ea a ales aceasta cale sa stii ca va regreta intr-o zi ca s-a despartit de tine si atunci va incerca sa se intoarca la tine! Sper ca te ajuta!
Eu cred ca se va intoarce. ti. a facut asta deoarece are orgoliu. si eu sunt la fel sunt ca pr meu de aproape un an sh am mereu intentia sa il parasesc. fac asta ca sa ii arat ca nu sunt proasta sh ca am orgoliu chiar daca il iubesc enorm de mult! cred ca si ea la fel a facut. dar se va intoarce la tine. da stii ce?
eu zic sa mai insisti asupra ei .cred.ma nu lasa totul balta
Remusopen întreabă: