| Cukiiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Am o mareeee problema.Si sper sa se gaseasca cineva care sa ma poate ajuta.Am 12 ani.De ceva vreme se intampla ceva ciudat cu mine.Ma indragostesc foarte usor chiar daca eu nu vreau.straight faceAcum va voi spune toti baietii de care imi place.
1.este un baiat foarte dragut-inteligent-ne intalnim zilnic la scoala(inainte se uita foarte atent la mine iar acum de fiecare data cad trece pe langa mine se uita in josstraight face)
2.este din alt oras ( cam 30 km departare) este verisorul prietenei mele - jucator inrait de handbal, canta la chitara, pasionat de bmx, bla-bla-bla...nici nu ne-am intalnit, am vazut cateva poze cu el si mi-a mai zis si prietena mea o gramada de chestii despre el (intr-un fel vrea sa mi-l bage pe gat)
3.este fotbalist inascut-de curand am aflat ca ii place de o alta fata
4.este cel mai popular din scoala-astazi am aflat ca are prietena pe o colega de-a mea
5.baiatul de care imi place face ora de sport cu clasa mea-ne tot uitam unul la altul-se imbraca bine -aleluia nu joaca fotbal ca majoritatea baietilor
6.este din aceeasi clasa cu baiatul de mai sus - aspectul lui este super
7. un baiat de la tarastraight face
Acum nu exista o ordine (de ex. pe 1 - il plac mai mult, pe 7 - mai putin) intr-un fel ii place la fel de mult.
Si acum ceva si mai naspa...de toti baietii de mai sus ii plac si prietenei mele (in afara de varul ei). Mi se pare o tampeniestraight faceVoi ce credeti acum? Ca sunt o curva? Ei bine...nu sunt. dar cred ca adolescenta a inceput lupta cu mintea meastraight face
Spuneti-mi si mie ceva...
Macar o sugestie.
Multumesc.

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Buna mai.In primul rand tie iti place de 7 baieti. Dar nu mai zice ca esti indragostita ca ma scartaie pe creier.Indragostita nu poti fi decat de unul, si atata timp cat nu poti selecta din gramada asta inseamna ca totul este o copilarie care o sa iti treaca la fel de repede cum a si aparut.Crede-ma,nu trebuie sa-ti bati capul cu baieti la varsta ta.Mai incolo mlt, pe la 14-15-16 ani sa vrei o relatie.De placut pot sa iti placa.Si mie imi placea la 12 ani de cate un baiat. Dar mai mult ma prosteam si eu.Cu colegele, ziceam ca ce dragut e ala sau alalalt, dar nu imi puneam problema de dragoste.Pentru ca dragosea aduce suferinta.Mereu.Si cu cat dai de acest sentiment mai tarziu cu atat mai bine.Si nu-l chema tu la varsta asta, lasa lucrurile asaca o sa-ti treaca faza asta,

| Marijuana a răspuns:

Bun venit in lumea incertitudinilor>big grin

| MMadalina a răspuns:

Ceea ce simti tu pentru acei baieti nu este dragostewinking este simpatie si cel mult atractie fizica ( ceea ce nu cred ca se poate la varsta de 12 ani, dar...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sallz. j eoh am tot 12 ani. ceea ce simti tu eu cre ca este simpatie. Mai gandeste-te si vei vedea pe care il iubesti cub adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti indragostita de multi baieti alege doar unul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti uite idul meu alex_bad_boy27 si putem vorbi despre problema ta