Daca tii la ea ar trebui sa te impaci si sa vezi daca s-a schimbat dar totusi eu nu as lasa pe apa zambetului o rel de 6 ani !
Oki D poate ai experienta si ai trecut prin asta ... dar n-am 6, 7 anishori
si eu doar mi-am spus parerea si mie imi pare foarte bine ca l-ai ajutat asta e...
Eu am avut una de 5 ani (relatie) si nu imi pare rau ca nu o mai am, poate cateodata ma gandesc la fata cu care am fost dar daca ceva nu a mers in 5 ani sigur nu o sa mearga nici acum.Probabil ceea ce simti tu este atasament si obisnuinta... oricum nu vad un argument in a te impaca ca cineva doar pentru ca ai fost 6 ani cu ea... Good luck
Da, si eu cred ca ar trebui sa te impaci cu ea indiferent e chestia asta cu sexul.
Vorbeste cu ea problema, spune-i ca ai nevoie e asta. Daca nu, macar sa inteleaga ca te duci la altele
E pacat de relatia asta de 6 ani, de iubirea dintre voi, sa o stricati doar din cauza sexului.
Vreau sa mentionez ca ne-am mai despartit impacat si tot nici o schimbare de fapt ma facea pe mine obsedat de fiecare data am inteleso si daca ne vedeam odata pe saptamana nici at nu vroia nimic ea imi spunea de multe ori ca De ce a facut D-zeu asa ceva uraste apropo eu sunt o fore romantic calm rabdator zodia taur ea berbec stiu c ane impungem dar am lasat de la mine mereu