Buna, problema e ca nu trebuia sa reactionezi asa sa dai pasare din mana pe cea de pe gard, daca stiai ca nu e un baiat potrivit trebuia sa nu renunti la actualul, iti dai seama in ce situatie l-ai pus pe saracul baiat mai ales ca tine asa de mult la tine asa cum spui u ar fi trebuit sa ai putina rabdare nu imediat ce ti-a cerut prietenia sa accepti trebuia sa gandesti inainte sa faci acest pas, ca este clar din cate spui u ca nu prea ii pasa de u si vrea sa fie cu tine sa nu se plictiseasca cum s-ar zice.Eu zic sa te mai gandesti si sa nu reactionezi din dragoste, ar fi mai bine sa gandesti inainte sa faci u lucru deoarece tie iti va fi greu mai tarziu...:*
Niciodata sa nu mai iei hartia pe care ai aruncat-o la gunoi,(adica nu trebuia sa te impaci cu el), zi la revedere si mergi inainte fara el.
Pai eu cred ca ar trebui sa ii arati si u indiferenta cum iti arata el tie. fa-l sa se simta un nimeni. incearca sa te impaci cu acel baiat care tine la tine.
Nu trebuia sa te impaci cu fostul, trebuia sa ramai cu cel care poate chiar tine la tine. Nu mai fa niciodata greseala de a reinnoda o veche relatie, foarte probabil sa nu mearga la fel. Incearca sa vorbesti cu cel de care te-ai despartit pentru fostul si incearca sa dregi busuiocul pana nu este prea tarziu.