anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mică întrebare. Sunt fată. M-am îndrăgostit de un băiat, i-am zis ce simt pentru el și am vrut să fim împreuna. Ne-am întâlnit de câteva ori pana el și-a dat seama că o prietena foarte veche de-a lui, care ulterior a devenit și prietena mea, era îndrăgostită de el. Atunci am încercat sa punem punct relației pentru a nu suferi ea, pentru ca ea nu știa de noi, însă nu am reușit inițial. Deși a zis sa rămânem doar prieteni el a fost cel care a venit la mine și m-a sărutat din nou și a zis ca nu poate sta departe de mine. Ulterior însă am zis de comun acord că nu putem continua pentru că ne ascundeam de ea. Au trecut 2 luni. Am vorbit mult intre timp. Însă mie nu mi-a trecut și parcă sentimentele pentru el sunt din ce in ce mai puternice. I-am zis pe perioada asta a pandemiei, fiind la distanta, că încă vreau sa fiu cu el. Și mi-a zis de mai multe ori că mă place mult, ca ar vrea sa fie cu mine, dar ca nu știe cum sa facă astfel încât sa nu o facă nici pe prietena noastră sa sufere. Ea îl place însă sentimentul nu e reciproc. Acum recent, când l-am întrebat a zis că el nu ar mai vrea sa încerce tocmai din cauza ca nu vrea sa afle prietena noastră. Însă când am întrebat dacă mă mai place a zis că nu contează asta. Nu știu ce sa mai cred. Nu știu dacă mă mai place sau nu. Dacă el ar mai vrea ceva, dar se teme ca asta sa nu rănească un om ce l-a ajutat mereu. Voi ce părere aveți? Mai am vreo șansa de a fi cu el? Sau mă mint singura. De o săptămâna nu am mai vorbit deloc cu el☹️Ce as putea face? Îl iubesc și nu vreau sa îl pierd. Și din vorbele lui, pare ca nici el nu ar vrea sa renunțe definitiv la mine. Mi-a și zis asta de mai multe ori însă acum se comporta ba foarte distant, ba bate apropouri că i-ar fi dor de mine sau de anumite obiceiuri de-ale mele.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i frumos nici ce face el si nici ce faci tu.
El cauta distractie cu amandoua, nepasandu-i de fapt de niciuna.

Doar o femeie proasta va spune intotdeauna: "Îl iubesc și nu vreau sa îl pierd".
Din pacate, dupa fraza declarata deja de tine, este bine sa ne retragem, pentru ca tu esti irecuperabila, odata ce esti incapabila sa intelegi ca asa ceva nu se face.
Ce nu vrei sa pierzi? Un curvar care prefera sa te imparta cu alta femeie, cand are el chef?
Vine si ziua cand se va satura de tine si te va arunca, ca pe un obiect folosit. Atunci iti vei merita soarta, pentru incapatanare cu care azi, faci ceea ce nu trebuie.
Dar trebuie sa suferi intai, ca sa realziezi mai tarziu, ce greseala ai facut.

| cristimihailov a răspuns:

Renunta odata la jocul asta de sah, si termina cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cauta pe cineva serios. Asta vad ca ar incerca sa va aiba pe amandoua. Pierzi vremea cu el.

| confusedgirl223 a răspuns:

Pe scurt o prostie. N-ai nimic de invatat? Iti pierzi timpul cu toti prostii

| Aaa1234 a răspuns:

Dacă chiar va iubiți luptați pentru voi. Iar aceea fata trebuie sa înțeleagă. Nu trebuie sa renunti la cineva pentru ca ranesti pe altcineva. În acel timp când voi îi faceți bine ei va răniți pe voi doi și nu e bine. Dacă crezi ca merită luptă pentru el, dacă nu renunță

| IrimisIanosAdorjan a răspuns:

Nu mai puteti fi impreuna. Meriti pe altcineva mai bun, el e un tradator