| Delia_7017 a întrebat:

Am o mica mare problema, cam de 10kg pe care le-am pus in ultimii 2 ani deoarece am tinut un post de 6 saptamana integral dupa care m-am ingrasat 7kg si inca vreo 4-5kg pe care le-am pus fara sa-mi dau seama.Am tot incercat diete si lalala medicamente, sport nu am putut face desi stiu ca ar fi trebuit.Acum mi-am schimbat stilul de viata (beau mult ceai, nu manac dulciuri, manac fructe multe, salate, iaurturi)si fac si un pic de sport (vreo 30-45 min pe zi acasa abdomene si bicicleta si etc)plus ca merg cam 40 de min pe jos.Intrebarea este cam in cat timp pot da 10kg daca am sa continui asa?

aaa da...am fost la medicul endocrinolog si mi-a spus ca am hipotirodism asa ca mi-a dat medicamente ca sa am arderile normale,. >Multzambig grin

1 răspuns:
| Adelina_7468 a răspuns:

Ai grija cu endocrinologii, pot gresi si-ti pot da functiile corpului peste cap rau!
Sfatul meu este sa mananci orice, oricand ti-e pofta sau foame, dar niciodata pana te saturi, doar pana nu mai simti senzatia de foame atat de intensa. Mananca orice in cantitati mici, asa nu-ti vei pune corpul la incercare.