Umm...nu pune prea mult suflet în relaţia asta. Cum s-a despărţit de alta pentru tine aşa s-ar putea despărţi şi de tine pentru alta, mai ales după descrierea pe care i-ai făcut-o...
In primul rind daca el s-a despartit de aiia p/u tine atunci el simte ceva p/u tine.vor aparea mai multe auzuri, tu nu trebuie sacrezi in toate fiindca trebuie safie vreo persoanacare vria sa va desparta...o relatie sde bazeaza pe incredere daca nu veti avea incredere atunci nu stiu eu ce relatie vetiavea...succes si mai mult curaj)))
Din ce spui tu se stie cu fetele si mai ales dupa un anumit timp devine obisnuita a se da la fete e greu sa ai incredere intr-o asemenea persoana si fara incredere o reletie nu pote dura.
Gandeste-te daca s-a despartit de prietena lui pentru tine asa ar putea sa iti faca si tie cu o alta fata.ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si sa te comporti asa cum simti fara frica pentru ca daca el tine cu adevarat la tine te va intelege daca nu pierderea lui.
Vreau sa mentionez ca de curand am aflat ca s-a impacat cu fosta. El spune ca ii este greu sa renunte la ea pentru ca ii este cea mai buna prietena dar nici de mine nu vrea sa"scape" pentru ca tine la mine.Imi spune ca ii este foarte greu in situatia de fata ca ar vrea sa ne aiba pe amandoua dar eu nu vreau.Am si eu principiile mele. danke>