anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!kiss Am o mica - mare problema. Imi place de varul meu de gradul 2. Si lui de mine. Eu am 12 ( aproape 13) el 14. Voi ce credeti, asi putea fi cu el?
Funita love struck
Multumesckiss

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Sunteti rude. nu cred

| AnaMaria_3489 a răspuns:

Pai asta e o problemutaa.laughing. Sigur o relatie ca asta va fi de o vara si doar atat. Nu stiu sigur daca e vreo problema...Dar te'ai putea documenta pe internet. In orice caz succes!

| secsilicioasa a răspuns:

Mmmm Daca crezi ca importanta de rudenie nu e importanta atunci sari peste si treci la subiect nuh?laughing

| alexanelly a răspuns:

Teoretic rudele nu au voie pana la gradul 4 sa se casatoreasca, asa scrie in constitutzie.insa avand in vedere varsta nu cred ca se oune o asemene problema...totusi e un pic cam ciudat.Dar poti incerca. Pupici

| dadonexus a răspuns:

Fetita esti cam mica si lasa rudele ca e legatura de sange nu ai voie.

| MrSaxoBeat_8951 a răspuns:

Traiesteti viata ca e scurta si nu regreta nimicwinking

| Mada_6077 a răspuns:

Poate cand mai cresteti!

| ingerasmotat a răspuns:

Eu zic ca nu e bine se poate abia pe la gradul 4-5 cel putin, eu asa stiu.

| 21Ada a răspuns:

Daa. nu esti primar si doar e o relatie nu o sa faceti copii doar atunci e problema. happy

| sexygirl_8423 a răspuns:

Daca il iubesti cu adv si el la fel normal ca puteti fi impreunabig grin

| ManoleAndreeaMaria a răspuns:

Teoretic nu practic da... Intr-un fel rudele nu au voie sa aiba relatii intre ele in afara celor normale. Nu va avea cum sa fie ceva serios pentru ca rudele nu au voie sa se casatoreasac panna la gradul 7 la verisori dar daca te-ai indragostit nu mai ai ce face. Cand te-ai indragostit deja nu mai esti in toiul unei alegeri... Deja ai luat decizia finala. Fii fericita! Gandesti prea mult cand iubesti. Sa stii ca asta e considerat un defect la unii oameni. Lasta-te pradata sentimentelor si "fluturasilor" si fii fericita!
Dar sa stii ca copii s-ar putea sa iasa cu malformatiiwinking
Succes... YOU WILL NEED IT!

| elasexygagica a răspuns:

Oo e perfect

| Ancuta7878 a răspuns:

Multumesc tuturor!kiss Deci teoretic nu prea, dar avand in vedere varsta, nu o sa ajungem sa nbe casatorim sau mai departe bineinteles. Poate va dura ceva mai mult sau mai putin. O sa vorbesc si cu el. Multumeskiss Cui sa dau fundita ca aproape toti m-au ajutat?:-s

| Lenu_3498 a răspuns:

Totusi e varutu` de gradul 2laughingmai ziceam si eu daca era de gradul 3-4 ca na de la 3 in colo puteti sa va si ****winking

| Ancuta7878 a răspuns:

Ieri am aflat ca suntem veri de gradul 3 love struck!

| Mariiaamariiaa a răspuns:

Legal puteti fi impreuna.