Du-te la ginecolog. Dacă te dor ovarele nu ești gravida. Contact protejat, menstruatie ai, 0 șanse…
Daca si farmacistul ti-a spus ca-i indifgestie, pentru ce dumnezue vii sa ne intrebi daca este sarcina?
Mi a spus că,*crede*, si am fost si în dubii, plus ca mi-a dat niște pastile bune de nimic
Si ma rog, de ce ai fii atat de stresata, de la durerile de burta sau de la ce?
De la durerile de ovare si stările de greață
Poți să prezinți absolut toate simptomele unei sarcini și să nu fii însărcinată. Toate organismele sunt diferite. Când ești însărcinată, nu înseamnă ca vei avea vreun simptom, si Chiar de ai, nu apar atât de devreme. Mai ales, simptomele sarcinii sunt simptome normale, pe care le poate avea absolut oricine. Nu te mai speria la orice stare de greață sau lucruri similare. Ia-o logic de acum.
Starile de greata apar de la o mancare grasa, veche sau o criza de fiere.
Durerile de ovare apar inainte de ciclu menstrual, in timpul ciclului menstrual dar si acnd ai ovare polichistice sau tumori pe ele.
In ambele cazuri te sfatuiesc sa mergi al medic pentru control medical si diagnostic corect.
Evident nu poate fii vorba de vreo sarcina, odata ce ai mentionat ca ai avut numai sex protejat.
Am înțeles, mulțumesc mult oricum!