Gandeste-te mai bine si poate ca iti dai seama ca nu ai facut o greseala intalnindu-te cu altul. Ceva te-a determinat sa faci asta. Stii de obicei cand nu te satisface ce ai "acasa" cauti in alta parte.
Buna, 2 ani jumatate e o perioada destul de lunga de relatie, poate ca el trebuia sa fi avut mai multa incredere in tine, sa nu fie posesiv; dar totusi, ai gresit si trebuie sa admiti asta, nu trebuia sa te intalnesti cu alt baiat daca chiar tineai asa mult la el, oricine mai greseste; lasa-l sa ii treaca supararea, poate va veti impaca cand va putea trece peste si daca va veti impaca sa nu mai faci chestia asta ca nu ii e totuna;
DAca nu te va ierta si nu va dori impacare, atunci asta e, pe viitor invata din greseli, ai grija si pretuieste ceea ce ai langa tine, cu timpul il vei uita, e greu, dar trece!
Depinde.
Dacă tu în aceşti doi ani şi jumătate îl pisai cu întrebări de genul "cine e aia?", "unde ai fost?", "cu cine umbli?" şi alte întrebări ce denotă neîncrederea, atunci nu ai ce face. Îţi răspunde cu aceiaşi monedă cu diferenţa că el chiar are un argument solid şi clar.
Dacă tu însă i-ai acordat libertate şi el nu ţi-a călcat strâmb şi nici tu nu l-ai presat aiurea, atunci spune-i că aşa ar trebui să se gândească şi el şi că de-acu dacă ai ieşit o dată la o bere/suc/ceai/cafea cu un băiat nu înseamnă că sari direct pe el. Era o conversaţie şi-atât.
Acum, însă, depinde şi ce înseamnă pentru tine "m-am întâlnit".
Eu personal nu am nimic împotrivă ca prietena mea să iasă la o bere/suc/cafea cu un coleg de facultate sau cu vreun tip de-l ştie de ani buni sau, eventual, cu viitorul angajator pentru a discuta nişte termeni contractuali, etc. etc. Însă, dacă întâlnirile cu aceiaşi persoană s-ar repeta (în sensul zilnic) şi m-aş trezi că "n-are timp" de mine pentru că iese cu ăla, atunci POATE aş intra la bănuieli.
Depinde foarte mult ce aţi discutat când ai ieşit cu el, de câte ori ai ieşit cu el şi ce i-ai dat de înţeles tipului. Dacă i-ai dat de înţeles c-ai cam vrea să fii cu el... atunci prietenul tău are dreptate şi eu personal să fiu în locul lui nu aş reveni la tine nici să te rogi un an continuu.
Doar te-ai intalnit? Atunci singura greseala este(daca) nu i-ai spus...
Vorbeste cu el pentru ultima oara, cere-ti scuze dar explica-i ca nu poti sta in situatia asta mult timp. Ori te iarta ori gata:trebuie sa iti continui viata!
Cum poti sa spui ca tii la el, daca te'ai intalnit cu altcineva? nu inteleg, jur.
Acum e prea tarziu ca sa mai poti face ceva. Asta e. S'a intamplat si gata. Imi pare rau ca iti spulber si ultima speranta.
Uite, poate ca mai poti face ceva. Propune-i iubitului tau (sau fostul nu stiu cum e acum, in orica caz, celui cu care ai fost 2 ani) sa va mai dati o sansa, sa mai dati o sansa relatiei, spune'i ca nu ai vrea sa dai cu piciorul in 2 ani si ca iti pare rau alea alea. Serios, poate asa o sa mearga. Stiu ca te'ai gandit deja la asta, dar eu alte idei nu am.
sper ca te'am ajutat.
bafta
pa pa
Pff. fazai ca e baiat de cartier.si na se comporta ca un baiat de cartier.adica.ma mai injura.insa avea si stilul lui sa se comporte cu o fata.
Bananacantareata87 întreabă: