Man fata a fost sincera cu baiatul ala hai sa apreciem si sinceritatea pentru ca e ceva rar in ziua de azi,referitor la intrebare daca traiesti in trecut mereu vei in trecut, viata ai una esti matura, adulta alege ce vrei tu, nu ce vor alti, ti frica cumva de actualu prieten nu? aia nu-i relatie
I este frica sa-i spuna asta e adevarul,cu toti mintim man nu suntem sfinti din cauza frici a recunoasteri realitati,ne mintim non stop, daca nu neam minti nu am putea spera la ceva, parerea mea a fi om e lucru mare sa stii, rar sunt oamenii in lumea de azi, majoritatea sunt gunoaie umane cand intarnesti un om de omenie il iubesti atunci simti ce inseamna a avea pe cineva langa tine, eu am dat de pers de astea din fericire rar da sunt
Nu ma plictisesti, noi ne cunoastem de ceva vreme
Eu am luat-o de doua ori de la de-astea. Dupa aia se mirau de ce mi-e scarba de ele si nu mai vreau sa le vad sau sa le aud. Eu am cam de doua ori varsta ta, nu mi-am inselat niciodata o partenera si nu m-am uitat dupa altele. Daca relatia nu a mers, mai intai am taiat-o si dupa asta am cautat altceva.
Te cred,dar gandeste asa o fata e foarte curata de multa baieti deci sansele sa te insele o fata sunt mari,multe fete nu au curajul sa spuna in fata asa ca se ascund,fug la altul prin asta cred ele fug de problema apoi se plang pe TPU ca suntem porci,barbati au o mare memorie emotionala,prima dezamagire marcheaza un barbat pentru ca e prima experienta sentimentala care e foarte greu,adv e ca societatea noastra e un haos nu stiu cum va vi viiorul, multa lume imatura, vulgara, lasa, baieti care se comporta ca fetitele ca sunt masculi cica