| :X pinky love you :X a întrebat:

Am o mica problemabig grin. Imi place de un baiat si el nu cred ca ma place desi mi-a zis ca ma iubeste ca pe o prietena, si ma inteleg super cu el. Ma deranjeaza ca mai face gesturi de exemplu "te plac vrei sa fii cu mine" si eu stiu ca minte si ma cam deranjeazabig grin In fine. Multi baieti vor sa fie cu mine si ma simt aiurea pentru ca nu stiu pe cine sa aleg sau daac trebuie sa aleg pe cineva. Multi dintre ei sunt colegi si inteleg totul pe dos ceea ce ma deranjeaza. Cum as putea sa le explic sa termine cu toate astea.va roghappy

Răspuns Câştigător
| zuzu. a răspuns:

Wow wow wow. pai situatie reciproca eu sunt genu' de fata [fiind zodia leu :d da sunt mandralaughing] care le spune oamenilor in fata ...si stiu locul momentul potrivit dupa ccum ai zis sunt colegii tai cei care te plac si poti sa scrii pe o foie de bloc de desen mareee MAREEEE,, eu il plac pe. cine ai zis tu,, nu stiu daca si pe voi '' si daca un baiat tea'r intreba daca ai vrea sa fi cu el ia'i arata foaia. si in legatura cu chestia cu baiatu' ala spune-i ca te-ai suparat pentru ca nu are incredere in sentimentele tale si daca ii pasa de tine ar face ceva mai mult succes!winking

6 răspunsuri:
| Zana_3479 a răspuns:

Pai. spune-le verde-n fata... uneori nesimtirea te mai scoate din cate o problemahappy

| dailydaisy07 a răspuns:

Pai incearca sa-l alegi pe cel mai calm, inteligent si dragut pentru ca daca ai unul prost e de rau

| Lorelai a răspuns:

Probabil baietii chiar vor sa fie cu tine, cine stie. Poate esti o persoana placuta. Daca te deranjeaza asa de tare poti sa le spui ca nu iti place... Dar tie nu iti place de nici unul din baieti? Poate daca ti-ai face un prieten, nu ti-ar mai spune nimic...ca nu mai esti disponibilahee hee

| :X pinky love you :X explică:

Nu nu-mi place de niciun din aia care vor sa fie cu mine straight face.

| :X pinky love you :X explică:

Le-am zis ca nu-mi place si ei tot continua. Nu numai cami spun cami plac dar imi mai si dau cu mana la fund si chestii de astea si chiar nu suport.:@

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ne mai multe detalii (varsta, aspect, situatie scolara, nume (nu ca ar fi important laughing ) ). iti promit ca voi mai intra pentru raspuns daca voi avea mai multe detalii