| Ianis08 a întrebat:

am o mica problema. de ceva timp sunt intr-o relatie, iar de vreo saptamana, prietena imi da de inteles ca ar vrea sa o "facem". Iar chestia care ma opreste. este ca nu stiu cum sa ma comport cu o virgina. As dori sa ma ajutati... ce trebuie sa stiu... : )) multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai penetrarea nu trebuie sa fie agresiva si de preferat ar fi bine sa folositi lubrifiant, din cate stiu prelidiul ar trebui sa dureze mai mult si apoi puteti trece la fapte, acum faci cum stii sau cum vrei dar cum am spus mai sus penetrarea trebuie sa fie mai "slow" pentru ca daca te'ai documentat inainte stii bine ca in timpul actului sexual se "rupe" himenul.

| Ianis08 explică (pentru anonim_4396):

Chestia asta cu himenul e strasnica? : )))

| candora a răspuns (pentru Ianis08):

Hm, da tu esti sigur ca e virgina, avind in vedere ca iti da asa insistent de inteles? Si nu cred sa aveti asa mult timp impreuna

| Ianis08 explică (pentru candora):

Nu ar fi riscat sa ma minta timp de un an...; )))

| candora a răspuns (pentru Ianis08):

Pai in acest caz go on

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

In primul rad, ar trebui sa ii areti ca o iubesti foarte mult, iar in momentul in care sunte-ti in fapt, ai rabdare cu ea, o mangai, te comporti romantic, ii spui la ureche ca o iubesti, o intreb daca este pregatita cu adevarat, nu vrei sa te creada un barbar nu? si incet, daca o doare te opresti, mai continui, te mai opresti, astfel incat sa se simta si ea bine, nu numai tu