Din câte văd, voi doar „oficial" nu sunteți împreună, ceea ce oricum nu contează. Atâta timp cât vă purtați ca un cuplu sunteți un cuplu, chiar dacă nu o recunoașteți față de restul. Dacă te simți pregătită și ești absolut sigur, atunci o poți face liniștită. Însă totuși, ai doar 16 ani. Graba unde e? În opinia mea, ar fi în regulă să faci acest pas, dar totuși eu te-aș sfătui să nu-l faci acum, la vârsta asta, mai ales că la vârsta asta majoritatea pasiunilor vin cu prea puțină rațiune la bord...
Poti face dragoste cu eldra foloseste un prezervativ. asta ar inlatura toate suspiciunile tale in legatura cu asa zisa ''sarcina''. Puteti fii ''friends with benefits'' ce ce ar fi foarte palpitant iar mama ta nu ar trebui sa afle nimic.
Poii... daca tii foarte mult la el. cred ca poti face sacrificiul asta, aici doar tu poti alege ce vrei sa faci in continuare, si daca pana la urma te hotarasti si accepti sa folosesti un prezervativ. multa bafta!
Hey! Uni baieti ar face orice in ziua de azi sa intre cate o fata in patul lor. Mai baga ca esti frumoasa, uite ce bine arati astazi o dam in iubiri si asa te-au pus pe lista lor. Tu daca zici ca ai ceva sentimente pentru el si el la fel pentru tine nu vad care ar fi problema sa faceti dragoste Un simplu prezervativ ar fi ok sa scapi de faza cu insarcinatu Dragostea/sexul se fac cu persoanele care te atrag, care simti ceva pentru ele Ce pot spune distractie placuta?
Nu ai zis de caT TIMP il cunosti... si de cat timp v-ati inceput aceasta "relatie" sau ce-o fi ea...
Sunt de acord cu CristinaTinna. nu mai sta mult pe ganduri daca chiar vrei ia o sticla de sampanie si chiamal la tine spune-i cai faci o surpriza si poate fi mult mai palpitant
Uf alecsutza, scumpa mea... Foarte frumos vorbesti de el rar mai auzit de un baiat acele cuvinte dar aparentrle inseala ingrozitor si poate pentru ca tii atat de mult la el nu mai vezi si alte lucruri.Nu vreau sa fiu rea, iti spun ce cred pentru ca am trecut si eu prin asta.Eu cred ca el este cel mai bun,cel care nu te forteaza, cel mai cel numai sa te faca sa tii la el, sa te aduca in patul lui si apoi gata.Nu iti dai seama fiid virgina cat de mult conteaza sa iti pierzi virginitatea,si este greu de explicat,este un sentiment si un lucru are se intampla o singura data in viata.El pleaca la facultate,nu vei mai avea cu cine sa o faci si poate vei apela la alti baieti, asa distrugandu-ti viata sociala(asa se intampla mereu).Mai bine nu, vei regreta.Astept mesaj sa imi spui ce ai facut te pup funda?
beausingurlamasamea întreabă: