| magiktiesto a întrebat:

Buna,am o mica problema, de curind a fost ziua unui baiat cu care avea sa imi fie prieten dar eu am avut niste probleme si nu m-am putut duce iar el s-a suparat foarte tare, nu vrea sa asculte motivele si nici nu vorbeste cu mine, nici nu vrea sa ma vada.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| OchiiDinUmbra a răspuns:

Bunahappy daca s-a suparat foarte tare pe tine inseamna ca e ranit, adica chiar tine la tine.bun.asta inseamna ca oricat de suparat ar fi tot e curios sa vada ce ai de zis, chiar daca e incapatanat si vrea sa para suparat.eu zic sai explici situatia printrun sms pentru ca 100% sigur il va citi.eu as scrie asa:
"x", de ce ma ignori?straight face chiar asa de rea am fost? uite imi pare rau ca n-am putut veni dar pot sa ma explic.deci eu nu am putut sa vin deoarece....si chiar as fi vrut sa vin dar nu am putut.hai te rog nu mai fi suparat.sunama dupa ce termini de citithappy.si vezi ce iti spune la tel. daca nu te suna nu inseamna neaparat ca nu tea iertat dar noi baietii cand tinem la o fata si ea isi cere scuze asa mai facem noi, o mai tinem putin in suspans.deci daca nu te suna data viitoare cand il mai vezi, mai iintreabal doar o data "buna.ce faci?" si vezi reactia lui. daca in continuare te ignora atunci e grav..trebuie sai lasi timp.dar eu cred ca te va ierta pentru ca totusi n-ai facut ceva rau intentionathappy noroc

4 răspunsuri:
| ZOB a răspuns:

Lasa baietii si mai du-te pe la orele de romana.

| wolder a răspuns:

Citeste si tu carti sunt mai importante decat baiatu asta.
Nici nu te asculta, nu intelege ca ai avut si tu probleme. Ce mai vrei de la el daca nu mai vrea sa te vada?
Dezvltati intelectul si in viitor vei mai alea iubiti

| Azµre a răspuns:

Să dai ochii cu el cu forța și să îi explici.

| Liliana1981 a răspuns:

Incearca sa-i mai vorbesti inca o data. Daca tot nu accepta lasa-l in pace. O sa-i treaca intr-o zi.