3 luni?
E clar. Sarcina se poate manifesta si fara pofte.
Sa mai faca un test, sau sa mearga la ginecolog.
Testele de sarcina nu dau intotdeauna rezultatul corect.
Iar daca a facut sex neprotejat si era in perioada fertila chiar daca a ejaculat sau nu in ea tot a ramas insarcinata. :p
Iar lipsa menstruatiei e un semn.
Nu e neaparat sa ai greturi, pofte... stiu din propria experienta,
Deci anunt-o ca e insarcinata.
Cel mai bine ar fi sa mearga la un doctor ginecolog sa se convinga singura de asta.
Cand esti insarcinata nu neaparat trebuie sa ai greturi,pofte, ameteli, dar in cazu prietenei tale daca a facut 3 teste si au iesit negative, inseamna ca nu este insarcinata, poate doar o dereglare de ciclu...sa mai faca odata testul[sa fie diferit testul, ma refer la marca] si daca tot negativ iasa poate sa stea linistita
Daca testele sunt negative e clar nu e insarcinata sa stea linistita am si eu pr la care tot peste 3 luni le-a venit ciclul chiar peste 4 dar intarzie stiu pare de necrezut ca e mult timp dar na. avem perioade de stres sau altele si pur si simplu nu ne vine.mi-e mi-a intarziat cel mai mult o luna si ceva
apoi apropo cand i vine o sa-i vina ft abundent mie numai peste proape 2 luni si mi-a venit ft mult trebuia sa schimb absorbantul ft des iar noptile era naspa ca nu stiu cum sa fac sa nu ma patez.in fine si absorbantul de noapte e bun
oricum daca tot nu vine poate merge la ginecolog iar daca ii e rusine sunt ceaiuri pentru asa ceva parca.deci nu trebuie sa-si faca griji!