| Fuck69 a întrebat:

Am o mica problema. Este un baiat la scoala de care imi place foarte mult. Dar el se cam da la cea mai buna prietena a mea. Nu pot spune ca arat prea bine. Sunt slabuta si inalta iar prietena mea la fel. Diferenta este ca ea este blonda... Nu stiu ce sa fac sa ii atrag atentia catre mine. sadsad. Imi puteti spune ce sa ii spun sau cum sa ma comport? Dau funda! La cel mai bun raspuns.

6 răspunsuri:
| habarnam_3333 a răspuns:

Fii tu insutiwinking Nu incerca sa te schimbi pentru un baiat :*

| albastrualb77 a răspuns:

Nu cred ca ai vreo sansa daca lui i-a picat cu tronc prietena ta...

| PanaDeIdei a răspuns:

Incearca sa stai cat mai mult cu el in pauze...si incearca, in afara de vorbit niste mici contacte fizice, ca din greseala big grin. Stai mult cu el, si poate deveniti prieteni buni.iar apoi...smug

| Fuck69 explică:

Da faza e ca baieti de varsta lor se uita numai la piept ceva gen. Nu ii cam intereseaza altceva. Nu pot spune ca sunt cam dotata laughing Dar prietena mea le are mai mici si are mai multe sanse decat mine,,.

| Fuck69 explică:

Dar nu vreau sa par nici prea disperata si nici nu vreau sa ii spun ca il plac. Poate dupa va incepe cu diferite glume care nu cred ca o sa ma faca sa ma simt bine...

| Otilikaa a răspuns:

Vopsestete blonda.gluma big grin te machiezi? machiazate si ingrijestete cit mai mult si fii cit mai sexy.winking