anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună. Am o mică problemă. Eu țin foarte mult la un băiat, care desigur, nu merită. Chiar atunci când eram în calea fericirii, a apărut ea. O fostă prietenă de-a lui, de care și-a bătut joc. Cu timpul, am devenit prietene foarte bune. Ei au avut o relație de de aproximativ 5 luni, iar după s-au despărțit dintr-un motiv banal. Acum am încercat să îi împac, să fac tot felul de trasnai că să îi aduc împreună, dar nimic. Ideea e că, chiar îl iubesc. E singurul băiat la care țin cu adevărat și nu știu ce să fac. Mă înțeleg foarte bine cu ea, și mă sună noaptea plângând din cauza lui, iar eu îi dau sfaturi. Într-o seară îmi povestea că de fiecare dată când totul merge foarte bine între ei, apare o fată care le strică relația. Ce ar trebui să fac? Fundiță!

11 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Daca nu te merita si te face nefericita, locul tau nu este langa el. Avertizeaz-o pe prietena ta, spune-i daca o sa stai cu el o sa plangi mult mai mult decat o faci acum. poate ea are nevoie mai multa de el decat tu, care chait nu ai o parere atat de buna despre el.Cine stie? Risti sa o impingi intr-o prapastie(suferinta din dragoste).

| darrio2007 a răspuns:

Pai daca nu merita de ce iti mai bati capul? Spui ca tii la el.De ce? Ce are totusi bun in el? Vorbesc la modul serios.

| Rawwrr a răspuns (pentru darrio2007):

Nimic nu are bun in el! laughing Nu e nici frumos, nici inteligent, nici devreme acasa. Ce pot face? Nu pot comanda iubirii!

| darrio2007 a răspuns (pentru Rawwrr):

Ba da, poti.Nu fi naiva.Un asemenea baiat nu merita dragostea ta.Mai ales ca nu are nimic bun.Din cate spui.

| horansgang a răspuns:

N-am inteles. straight face

| adrianamara a răspuns:

Eu cred ca tu nu ai multe de facut el ar trebui sa rezolve asta! Oricum pe care l-ai pierde te-ar durea la fel de tare gandeste-te bine, stiu ca fiecare avem dreptu sa luptam pentru iubire insa ai putea fi fericita stiind ca prietena ta sufera? si apoi daca el si-ar bate joc de tine ca si de ea?

Răspuns utilizator avertizat
| Valyvly a răspuns:

Nu am inteles ce intentie ai. Ce trebuie sa faci in legatura cu ce?
Vrei sa iti ajuti prietena sau vrei sa ii iei locul?

| Rawwrr a răspuns (pentru Valyvly):

Imi iubesc prietena, dar si pe el! Nu am intentii.

| Valyvly a răspuns (pentru Rawwrr):

Daca spui ca nu ai intentii, cum am putea sa te ajutam? Scuza-ma, dar nu inteleg ce anume te framanta. In legatura cu ce anume nu stii ce sa faci?

| Ioana2012J a răspuns:

Ţi-am răspuns într-un mesaj privat.