| Fytzy a întrebat:

Buna... am o mica problema la care va cer un sfat. Acum un an de zile am avut primul contact sexual, asta s-a intamplat doar o data pentru ca aceea persoana nu era persoana potrivita. Tin sa mentionez ca mi s-a rupt himenul, m-a durut destul de tare dar nu mi-a curs sange deloc. Acum sunt cu un alt baiat la care tin foarte mult si am incercat sa facem dragoste, dar spre surprinderea mea eram inca virgina cu himenul intact. Am incercat de vreo 3 ori sa il rup impreuna cu prietenul meu dar nu se rupe. Si am niste dureri insuportabile. Ce pot sa fac sa nu ma doara? Ce sa folosesc? Ii mai bine cu prezervativ sau fara?

Răspuns Câştigător
| SirGilbert a răspuns:

Sunt destul de rare cazurile in care, dupa primul contact sexual, himenul sa-si reia forma initiala.
Prietenul tau ar trebui sa aiba mai multa rabdare, sa nu treaca direct la penetrare! Un preludiu lung si un lubrifiant ar trebui sa va ajute!
Pentru inceput v-as sfatui sa folositi prezervativul.Nu poti fi sigura de experienta pe care o are!

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Prezervativ obligatoriu și folosiți un lubrifiant de la durex.

| unknøwn a răspuns:

Cu prezervativ te doare mai puţin.
Foloseşte şi un lubrifiant + preludiu calumea, lung.
Nu hop-ţop chiloţeii jos şi o bagă direct.
Nişte joculeţe sau ceva gen în pat nu strică. happy

| trance04 a răspuns:

Incercati un preludiu mai lung si lasati-va dusi de val nu mai fii concentrata ca te doare iar el sa nu grabeasca lucrurile:*

| Americanlife a răspuns:

Blabla bla cu daca nu vrei sa fi mama daca nu hai k te dezv eu

| SirGilbert a răspuns (pentru Americanlife):

Esti in stare?
Fac pariu ca, din ce moment ai raspunsuri de genul, esti un terminat, ce nu va avea parte de o fata ca Fytzy niciodata!

| colingavett a răspuns:

Ar trebui să mai încerci, o să reușești!