| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a întrebat:

Am o mica problema.laughing
Pai am mers intr-o duminica la un gratar si am mai mers cu doua cupluri si inca doua fete desii eu nu aveam prieten..Si o fata a adus o minge si eu cu prietenul unei prietene ne-am jucat si lui ia inceput sa-i placa de mine, si mie mi-a placut de el putin.Si ne intalneam in fiecare seara etc. Acum mie nu mai imi place de el si imi place de un prieten de al lui care e cu un an mai mare ca mine, si aseara mam plimbat cu el ne-am cuprins si mam indragastit de el si el de mine(cred, asa parea) Si prietenul meu e plecat din oras pentru 2 saptamani si acum duminica vrea sa mergem noi si inca doi in poiana si eu nu as vrea, Ce sa fac, va rog mult ajutati-ma!
Mersi daca ati citi povestioara mea. Funda cel mai bun sfat.

Răspuns Câştigător
| Amilik a răspuns:

Daca nu iti mai place de prietenul tau, indiferent de ce motiv ai avea, desparte-te de el. Ce rost are sa stai cu cineva pentru care nu mai simti nimic? Daca el inca te mai iubeste nu are rost sa continui relatia dandu-i sperante in van din moment ce tie iti place de altcineva. Nu mi se pare frumos nici sa iesi cu prietenul lui in timp ce ai inca o relatie stabila. Desparta-te si apoi poti sa vezi cum merge treaba cu celalalt baiat.

2 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Ii spui ii fata ca placi pe alt cineva si sa nu isi piarda timpul stand dupa tine, ii spui ca sunt multe fete in aceasta lume, si va fi un pic suparat, dar ii va trece, succes.

| TomiiiTza a răspuns:

Trebuie sa alegi pe cine crezi tu ca ti se potriveste, daca consideri ca cel care s-a indragostit de tine, e mai potrivit ramai cu el, sa va cunoasteti mai bine, iar pe celalalt nu-l mai baga in seama adica nu mai fii interesata de el, nici nu fii nepasatoare daca are vreo problema. Asa mi-a iesit si mie cu 3 fetewinking. Eu sunt baiat dar din experienta spun ce trebuie facut. happy