| fixy a întrebat:

Buna am o mica problema, pe 1 septembrie am facut sex cu prietena mea protejat,insa atuncea nu am putut din prima,intii am ejaculat fara a o penetra, apoi peste vreo 1 ora am pus prezervativul si am penetrato de vreo citeva ori, dar fara a da drumul..si nu inteleg, trebuia sa-i vina ciclul la sfirsitul lui septembrie, dar inca n-a venit? a facut 3 teste de sarcina si a esit negativ

Răspuns Câştigător
| DaSuntAnonima a răspuns:

Aaaa e normal se poate intampla chestia asta! deci pana cand s`a dezvirginat a avut o menstruatie la anumita perioada de timp, a pai dezvirginarea produce modificari in corp, se poate schimba perioadaciclului menstrual chiar daca asta ar insemna o luna in care sa nu fie pe stop...
sa nu mai spun de schimbari fizice tongue
depinde de corp acum asa si la mine numai ca inainte sa... era reglat iar dupa dezvirginare [16] ani s`a dereglat compelt niciodata nu e la fel niciodata nu stiu cand imi vine. 6 - 7 zile mai inainte sau inapoi in fiecare luna. oricum e totu ok o sa se regleze ttul in corp la un moment dat pentru ea

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa isi faca griji pentru o eventuala sarcina pentru ca nu-i cazul, intarzierea poate fi si din alte cauze...dereglare hormonala, stres, alimentatia, raceala

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

De obicei, după dezvirginare PRIMUL ciclu menstrual ÎNTÂRZIE între 7-14 zile ( sau uneori, chiar 30 zile )...

Deci, să aveţi RĂBDARE!

Oricum, nu e cazul de sarcină dacă prezervativul nu a fost rupt.

| DaSuntAnonima a răspuns (pentru bursuc001):

Vezi? 30 de zile big grin ti-am zis eu devil

| DaSuntAnonima a răspuns:

Asa si? o mica dereglare corporala happy

| fixy explică (pentru DaSuntAnonima):

Si cit poate intirzia acest ciclu..ca deamu imi fac griji

| DaSuntAnonima a răspuns (pentru fixy):

Stai ca n`am vazut ca i`a intarziat 2 saptamani. e aici exista p-osibilitatea sa fie stresata sau sa fi facut o schimbare in viata ei care i`a dereglat totul ceva ce corpul simte.
eu spre exemplu am avut o perioada cea mai stresanta perioada din viata mea probleme cu parintii iubitu si politia niste imbarligaturi aiurea, am fost pe stop 2 saptamani si vreo 3 zile
zilnic am fost pe stop acum cine stie e vreo dereglare ca la mine numai ca fiecare se manifesta in felul ei...
cati ani are? s`a dezvirginat recent?

| fixy explică (pentru DaSuntAnonima):

Da atuncea am si dezvirginato.17 ani

| DaSuntAnonima a răspuns (pentru fixy):

Aaaa e normal se poate intampla chestia asta! deci pana cand s`a dezvirginat a avut o menstruatie la anumita perioada de timp, a pai dezvirginarea produce modificari in corp, se poate schimba perioadaciclului menstrual chiar daca asta ar insemna o luna in care sa nu fie pe stop...
sa nu mai spun de schimbari fizice tongue
depinde de corp acum asa si la mine numai ca inainte sa... era reglat iar dupa dezvirginare [16] ani s`a dereglat compelt niciodata nu e la fel niciodata nu stiu cand imi vine. 6 - 7 zile mai inainte sau inapoi in fiecare luna. oricum e totu ok o sa se regleze ttul in corp la un moment dat pentru ea