Esti o cauza pierduta amice, daca nu poti sa mai treci cu vederea unele chestii, si o ti numai pe a ta. Sigur tipa ii mai mare si nu o arata ok in fata oamenilor/prietenilor cu un tip mai mic si copilaros... Tipa vrea un iubit, nu sa fie doica. maturizeaza-te... Cand o sa te lovesti mai mult de viata si nu o sa ma fi tinut in puf de parinti, o sa incepi sa te maturizezi. Poti incepe si acum sa te maturizezi, si sa nu iti mai plangi atat de mila.
Pauzele nu sunt bune la nimic, cand o fata cere o "pauza" ori vrea sa vada cum e fara tine, ori pretex de despartire, ori vrea sa te faca pe tine sa intelegi cum e fara ea. Maturizeazate si tu, macar prefate in fata ei.
Impresioneaz-o cu ceva frumos dar nuprea costos "posibil nu mai vezi inapoi nici ce ii dai".
Dar daca ea te iubeste va trece peste imaturitatea ta si trebuie sa isi dea seama ca baieti se maturizeaza mai tarziu "nu o lua ca pe o jicnire".
Nu ma pot nici preface nici sa accept. oarecum sunt sigur ca face o greseala chiar daca crede ca asa se gandeste la fericirea ei. e capoasa se supara cam repede si trebuie sa o lasi sa se potoleasca astfel se adanceste, dar are si parti bune, Nu inseala prin urmare foarte fidela, buna la suflet, amandoi ne dorim o familie frumoasa cu copii, e genul de fata cuminte care isi vede si de scoala si de viata personala.
Unui prieten i-a zis ca ne-am despartit si ca stie ca alaturi de mine nu mai poate fi fericita.
Poate si-a dat seama ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt, balta mai are peste intr-o zi vei trece si peste asta. Ceea ce n te omoara te face mai puternic. Esti barbat ce naiba! Cat de cuminte o crezi tu si potrivita pentru tine, ea nu mai crede la fel. Acepta realitatea... dar mai incearca o data sa o convingi, ultima data.
Tot asa ramane si mi-am dat seama ca nu e foarte potrivita, e incapatanata, se supara repede, exagereaza. Si sustine ca e din cauza mea. Pe langa sentimentu de vina pe care chiar daca nu il recunosc fiindca stiu ca nu doar eu am gresit dar il simt, sentimentu de singuratate, sentimentu grijei viitorului fiindca nu stiu daca o sa mai gasesc o fata cuminte, pe langa asta deja am intrat putin in depresie si mie si colega de clasa. Nu stiu cine ma va consola in viitor fiindca sunt timid chiar si la varsta asta, ea e singura fata cu care vorbeam.
Incearca sa ii explici cat te-ai schimbat de-a lungul relatiei si ca de dragul ei, vei incerca sa faci totul mai bine. Dar poate nu te mai iubeste si e doar o scuza ca sa va despartiti. Dar incearca sa o surprinzi cu un cadou frumos, ceva dragut...sa-i demonstrezi iubirea ta.
Nu vrea in ruptu capului sa ma asculte...a ramas cu pata pe trecut.