Cred ca tine la tine, si nu vrea sa te lase pemana altui baiat, sau sa te cucereasca altulAr trebuii sa apreciezi faptul asta.
Cred ca tine la tine iar lipsa ta de afectiune o ia ca pe o indiferenta, asa cum a spus si el, crede ca nu iti pasa de relatia voastra. Orice baiat/barbat e mandru cand vede ca fata de langa el atrage privirile altor baieti. Tine de natura lor, nu stiu Presupun. Daca ar avea incredere in tine si ar fi sigur ca tu tii la el, atunci nu ar mai fi asa gelos. Dar cum tu "il lasi mai liber", crede ca nu prea tii la el. Cred ca ar trebui sa vorbesti mai des cu el, sa il suni mai des, sa ii faci pe plac. macar o perioada, apoi vei vedea ca se va schimba :* bafta.
Pai te lasa sa porti doar cand esti cu el ca sa se mandreasca.si da ai dreptate si in pantaloni poti atrage priviri.dar cred ca dupa parerea lui in fusta atragi si mai multe si mai ales daca te vede si singura.nu stiu.gelozia nu se vindeca. daca iti place de el spune`i ca tu tii la el si n-are de ce sa se teama. daca tie chiar nu`ti pasa n-are rost sa mai continui.si mai intreaba`l si tu asa din cand in cand ce face, unde este etc.sa vada si el ca`ti pasa de el.succes.
Mi se pare ca exista o mare incompatibilitate intre voi. totusi, spune-i direct ca nu esti genul de persoana geloasa, dar ca totusi tii la el foarte mult si ai aprecia daca si el ar face acelasi lucru. daca e capabil sa inteleaga, bine, daca nu, nu cred ca mai are sens sa va irositi timpul impreuna.
Te inteleg perfect. si prietenul meu e foarte gelos... mai bine zis fostul prieten deja. ne-am certat din cauza a niste poze cu un baiat care imi este ca un frate. era extrem de gelos. eu nu sint tipul de persoana care sa faca scene din nimicuri, iar e intodeauna imi facea scene de gelozie. ne-am despartit chiar daca il iubesc enorm. oricum incearca sa vb cu el, sa-i zici ce si cum. baietii intodeauna au fost mai geloshi ca fetele. bafta
beausingurlamasamea întreabă: