Buna! cam naspa nu stiu cum sa zic dar cred ca s-a saturat de tine sincer! cum ai zis ca stati aproape unu de altu sh va vedeti ff rar, incearca sa purtati o discutie ma rog spune-i ceea ce nu-ti place... spune-i ca te-ai saturat sa plangi din cauza lui (inventezi tu ceva :p) ca te-ai saturat sa nu-ti raspunda la telefon! inteaba`l dk tine cu adv la tine sau pentru el e doar o simpla aventura! intreaba-l dk te iubeste sh uitate in ochii lui! asta va spune totul... poate il iubesti poate nu dar nu e sf de lume! nu e unikul baiat de pe pamant, dk ar fi ai mai zice da asa is o gramada! mai ales ca te invita 2 baieti in oras, nu-ti face griji in privintza asta! el nu te merita sper ca tiam putut fi de ajutor :* imi dai sh mie fundita? te log mumos ?:X
Buna, nu e deloc placuta situatia ta. cel mai bine ar fi sa va despartiti, daca de la inceput iti face asa pe cand aveti abia 3 luni, mai incolo la 3 -4 ani cum o sa-ti faca? si mai bine lasa-l acum pentru ca daca trece timpul o sa iti fie mai greu si o sa suferi mai mult
Stii ca ma faci sa rad?
In primul rand, spune`mi o scuza plauzibila. Si de unde stii ca o inventeaza?
Sigur nu esti tu cam paranoia? .
Vorbeste-i[daca nu esti paranoia], spune`i ce simti, cu calm, in fata, priveste`l in ochii. Incearca sa nu pari foarte afectata, o sa-i ranesti orgolioul. Spune`i ca`l iubesti, etc, dar nu`i face crize. Daca nu stie sa aprecieze ce are langa el. Sau fii indiferenta cu el, daca tine la tine te cauta el.Nu trebuie sa te mai rogi de el. Bafta.
Daca e balanta te inteleg reprezentantilor acestei zodii le e caracteristic asa ceva
linarkfts întreabă: