Daca accepta propunerea ta, in mod aproape sigur ea stie ca exista posibilitatea sa devina ''profesoara de sex'' si va fi nevoita sa te indrume si ajute sa duci treaba la bun sfarsit. Femeia poate sa devina perfect satisfacuta folosind numai degetele, buzele si limba, fara sa fie folosit penisul. Cum se intampla concret in cazul lesbienelor. Bafta.
Poti sa imi dai niste sfaturi cum sa o fac ca sa fie mai satisfacuta, si sa nu imi fie jena ca dupa act sa ii mai scriu sau sa ii mai propun chestii de genu?
Are 40 de ani, tu ai aproape 18 și clar știe ca ești virgin. Dacă face sex cu tine, stai liniștit ca știe la ce sa se aștepte.
Frate, vad ca tu esti mai cu experienta, te rog da-mi niste sfaturi ce sa ii fac ca sa se simta bine si sa nu imi fie jena, mentionez ca are si familie si vrea ceva nou pe o durata scurta, mai pe scurt vrea doar o aventura si crede-ma ca mor dupa corpul ei
Frate, multumesc si chiar iti sunt recunoscator pentru ca ai fost mai direct cu mine, Facebook-ul crede-ma ca nu pot sa ti-l dau pentru ca e ceva confidential si ea are familie acasa, eventual daca poti sa imi trimiti in privat nr tau, iti trimit conversatii si poze pe wapp