| moniq0 a întrebat:

Am o mica problema si as vrea sa stiu parerile voastre. Imi place de un baiat care e mai mic decat mine cu 1 an,e din sc de la mine, si a fost cu o colega de a mea impreuna, dar au stat o saptamana. Problema e ca..gurile rele o sa comenteze daca vom avea o relatie, momentan vorbim..si deja au inceput. Am vorbit cu colegul meu de clasa,si l-am intrebat ce-i de capul lui? mi-a spus ca si-a luat bataie de la nu stiu cine si sa am grija cu cine ma combin, asta m-a pus pe ganduri straight face. Tipu e foarte sincer cu mine si mi-a spus de asa zisa bataie, si e de treaba, ma inteleg super cu el. Problema ar fi urmatoarea. Ce sa fac? Sa ma combin cu el? Daca o fac ar cadea prost in fata colegei mele. 2. Faza cu bataia,nu prea mi-a placut,eu sunt mai orgolioasa de fel si daca nu ma pot baza pe prietenul meu,nu prea imi convine,in sensul ca sa nu se faca de ras, sal ia lumea de prost, sa nu fie in stare sa se apere.

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Pai daca ai indoieli asupra prostiei lui, eu zic sa mai astepti, poate apare altul mai de Doamne-ajuta.

4 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Ce simti aia trebuie sa faci.

Răspuns utilizator avertizat
| OchiiCaprui a răspuns:

Daca te place si il placi ce mai conteaza ce spune lumea? happy
Si faza cu bataia, daca iei o data bataie nu inseamna ca nu te poti apara, adica baiatul putea aveao zi proasta atunci si nu mai era in stare sa se bata, sau daca era vreo 5, lol ca nu se mai putea apara.Parerea mea. Funda?

| MysteriousSoul a răspuns:

Bate-l pana invata sa se apere calumea