De obicei o iubire se naste din prietenie. Si dureaza cel mai mult.
Nu te teme, incearca.
Daca ar aparea o alta fata in viata lui nu ti-ar parea rau? Nu ai fi geloasa?
Bună.
Ai putea începe prin a-i da de înţeles că îl placi; adică să îl tachinezi şi tu, să îi strici părul puţin, să-l ciupeşti, să-l pui să te care în spate, să te pui în braţe la el şi să-l pupi pe obraz etc. Aşa probabil îşi va da seama că îl placi. Şi dacă şi el te place, de ce să fii cu el? Lucrurile se vor repara în timp, dacă nu veţi fi mult timp împreună. ^^
O zi bună şi baftă!
Prieteni, amici nu veți rămâne o viața întreagă dar iubiți poate...
așa că încearcă nu ai ce pierde.
Ce vârste aveți?
Buna.
Si eu am un amic bun, care tot la fel ma place Si asta stiu, ca mi-a spus, si mereu era langa mine cand eram suparata, imi dadea sfaturi, ma asculta, vorbeam tot timpul cu el.
Intr-un fel voiam sa stau cu el, dar tot la fel ma gandeam ca apoi daca o sa ne despartim nu o sa mai fim amici
Si nu am vrut sa stric prietenia mea buna cu el, pentru o relatie.
Si am ales sa raman prietena cu el in continuare.El tot a sperat c-o sa fim impreuna.Dar nu am vrut.
Eu zica sa ramai cu el amica, asa cum esti, si sa nu strici prietenia pentru o relatie, ca iti imaginezi ca daca o sa fiti impreuna si apoi va despartiti, tu fiind obisnuita sa vorbesti cu el, despre problemele tale, etc.dar daca vei fii cu el, n-o sa-i mai vorbesti asa cum o faceai cand erati amici
Nu eu am pus intrebarea, si nu vreau sa mor, am toata viata inainte.
Tocmai aia e, prostii cu o parere, eu stiu sa-i recunosc, insa imi e teama ca fata care a pus intrebarea nu e capabila de asta. Ma rog, ramai la parerea ta, la revedere.
Ca sa-ti raspund la intrebare, baiatul ala nu iti va ramane o vesnicie amic, deci daca nu profiti de momentele astea, le vei regreta mai tarziu, si te vei intreba " ce ar fi fost daca...".
E infinit de ori mai bine sa regreti ceva ce ai facut, decat ceva ce nu ai facut.
Buna, parerea mea este ca daca va intelegeti bine si va placeti unul pe altul, ar fi bine sa aveti o relatie, dar sa ii zici de la inceput ca orice s-ar intampla, sa ramaneti prieteni