Daca te iubeste, te asteapta pana vei fi pregatita!
Daca nu i-ai dat nimic pana acum, asta nu inseamna ca l-ai tinut de fraier, asta ar insemna ca a stat langa tine doar pentru acel lucru!
Spune-i ca nu esti pregatita si ca sa iti demonstreze si el ca te iubeste asteptandu-te!
Ii zici asa: daca ma iubesti ma astepti pana fac 18 ani apoi vom face sex pana ne iese fum din urechi.
Intreaba.l de ce vrea sa faceti asta si daca el iti va spune pentru ca te iubeste spune-i ca sunt multe metode de a.ti exprima sentimentele. ii poti da un exemplu: sa va sarutati o noapte intreaga :->
Daca i-ai spus ca nu vrei, ar trebui sa inteleaga!
Daca tot te preseaza cu asta inseamna ca sta doar pentru sex, iar dupa te va parasi
Cred ca ai facut bine ca nu ai acceptat, iar cand te mai intreaba trebuie sa-i spui exact motivul pentru care nu vrei, nu sa il minti!
Ii spui clar ca nu esti pregatita si esti si prea mica, iar daca nu intelege mai bine va despartiti! :*
Succes!
Mi-a spus cineva odata, eu acum o sa-ti spun tie. "baietii ii fac pe fete diamante, aur, argint, le spun ca sunt foarte scumpe, dar de fapt fetele sunt foarte scumpe pentru acel lucru si baietii acolo vor sa ajunga, dupa ce o sa faci acel lucru nu o sa mai fii valoroasa pentru el" Eu zic sa faci ce crezi tu si nici un baiat "oricat la-i iubi" nu merita sa faci ce iti cere asta iti zic foarte sincer, faci atunci cand esti pregatita si gata, nimeni nu te poate obliga si PUNCT! sper ca te-am ajutat:*
Ei daca afla parinti ce tiar pute face o mik pedeapsa acolo si gta ar stii macar ca uh te-ai simtit bine hais amai punem si o morala