| Butterfly7 a întrebat:

Am o mica problema, sper sa ma puteti ajuta. Eu am 16 ani si prietenul meu are 17. Suntem impreuna de 8 luni si ceva. Acum cateva luni m-a intrebat daca nu vreau sa o facem si i-am spus ca nu. Suparat, m-a intrebat de ce, si i-am explicat ca mie mi se pare ca sunt prea mica si nu sunt pregatita. Mai e vorba si de parinti, care daca ar afla, m-ar omori. In plus, i-am mai spus ca e si ceva emotional, nu doar fizic, si nu vreau sa ne grabim. Pentru un moment, a inteles, dar dupa un timp m-a intrebat din nou, iar raspunsul a fost acelasi. Pana acum l-am lasat doar sa-mi puna mana pe sani, si acolo jos cu degetul (o singura data). A incercat sa bage degetul cam cat o unghie, insa m-a durut si i-am spus sa inceteze. De asemenea, el crede ca atunci cand se va intampla, va putea fi complet convins ca l-am iubit, il iubesc si ca nu l-am luat de fraier. In rest ne intelegem bine, avem incredere unul in celalalt, iesim, vorbim la telefon. Ne iubim. Este un baiat special, se poarta foarte frumos si nu vrea sa ne despartim. Vreau sa va rog sa-mi dati cateva idei, ce sa-i spun daca ma mai intreaba, insa fara sa se supere. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Daca te iubeste, te asteapta pana vei fi pregatita!
Daca nu i-ai dat nimic pana acum, asta nu inseamna ca l-ai tinut de fraier, asta ar insemna ca a stat langa tine doar pentru acel lucru!
Spune-i ca nu esti pregatita si ca sa iti demonstreze si el ca te iubeste asteptandu-te!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii zici asa: daca ma iubesti ma astepti pana fac 18 ani apoi vom face sex pana ne iese fum din urechi.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Intreaba.l de ce vrea sa faceti asta si daca el iti va spune pentru ca te iubeste spune-i ca sunt multe metode de a.ti exprima sentimentele. ii poti da un exemplu: sa va sarutati o noapte intreaga :->

| Criiistinutsa a răspuns:

Daca i-ai spus ca nu vrei, ar trebui sa inteleaga!straight face
Daca tot te preseaza cu asta inseamna ca sta doar pentru sexstraight face, iar dupa te va parasithinking
Cred ca ai facut bine ca nu ai acceptat, iar cand te mai intreaba trebuie sa-i spui exact motivul pentru care nu vrei, nu sa il minti!
Ii spui clar ca nu esti pregatita si esti si prea mica, iar daca nu intelege mai bine va despartiti! :*
Succes!

| Malphas a răspuns:

Vina e a lui, clar, e fraier din moment ce isi mai pierde timpul cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a spus cineva odata, eu acum o sa-ti spun tie. "baietii ii fac pe fete diamante, aur, argint, le spun ca sunt foarte scumpe, dar de fapt fetele sunt foarte scumpe pentru acel lucru si baietii acolo vor sa ajunga, dupa ce o sa faci acel lucru nu o sa mai fii valoroasa pentru el" Eu zic sa faci ce crezi tu si nici un baiat "oricat la-i iubi" nu merita sa faci ce iti cere asta iti zic foarte sincer, faci atunci cand esti pregatita si gata, nimeni nu te poate obliga si PUNCT! sper ca te-am ajutat:*

| dydy_8472 a răspuns:

Ei daca afla parinti ce tiar pute face o mik pedeapsa acolo si gta ar stii macar ca uh te-ai simtit bine hais amai punem si o morala