| Ripulet a întrebat:

Am o mica problema. Ultima mea relatie mai serioasa a fost de 3 luni...Ideea e ca dupa aceea, in curs de vreo 3-4 luni am avut vreo 8-9 relatii cu fete diferite si toate se terminau in mai putin de 5-6 zile. Am stat si m-am gandit de fiecare data ca poate nu e fata potrivita dar deja cred ca e la mine problema. In general sunt foarte grijuliu si nu am incredere foarte mare in mine asa ca pentru a nu pierde o fata pe care o plac cu adevarat ii fac multe complimente si ma atasez foarte tare desi stiu ca nu e prea bine. Care credeti ca e problema cu adevarat? Ce pot face sa tin o fata langa mine? M-am saturat sa le tot schimb, in prezent am o relatie de 6 zile, cea mai lunga din cele 9 relatii si deja ne-am certat,in dimineata asta era sa ne despartim dar am mai tras eu de relatie,sa apucam sa ne vedem maine sa vorbim,sa vedem cum ramane cu noi etc. Ar trebuii sa fiu mai indiferent,poate asa voi face o fata mai curioasa? Nu stiu, chiar nu stiu ce sa mai fac sa pot tine o fata langa mine. La inceputul relatiilor 2-3-4 zile vai suntem ca doi indragostiti,calzi,vorbim frumos bla,bla dupa apare o raceala majora la fiecare fata. Multumesc,astept pareri, dau si funda daca ma face cineva sa inteleg unde ar putea fi problema.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu te mai deschide din start confesandu-te total,fetele se sperie,le pui in fata unei prea mari raspunderi,un "te iubesc" spus prea repede,un sentiment dezvaluit prea curand dovedesc superficialitate.
Ai rabdare,lasa fata sa te cunoasca,cunoaste-o si tu,transforma relatia intr-o prietenie afectuoasa si vei inceta sa te mai joci de-a dragostea,ai sansa sa te indragostesti intr-adevar si sa fii iubit la randul tau.
Inlocuieste "nu" si " da " cu "poate",joaca-te si lasa seriozitatea si marile declaratii pentru clipele care chiar cer asa ceva,nu tot timpul celalalt este dispus sa fie sentimental si grav,sunteti tineri,veseli,cauta sa aduci bucurie fetei de langa tine, sa-i umpli sufletul cu gesturi dragute care ii arata ca tii la ea si... taci.
Las-o sa se indoiasca putin, nu-i confirma din prima zi ca o iubesti, e si imposibil, e si nereal.
Si fetele simt.
Bine?
happy

| Ripulet explică (pentru greece12):

Multumesc frumos, e un sfat la care ma asteptam, voiam sa am si parerea cuiva. Sunt convins ca ai dreptate si ma voi schimba dupa felul in care mi-ai spus pentru ca stiu ca ai dreptate happy

| greece12 a răspuns (pentru Ripulet):

Fii mai sigur pe tine, tu vei avea de castigat.
happy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu la tine este problema, dar esti prea frumos si prea inteligent astfel incat fetele nu inteleg ce doresti de la ele.

| Ripulet explică (pentru neutrino):

Nu pot sa zic ca sunt foarte frumos dar nici urat
Nu pot sa zic ca nu ii spun unei fete ca imi doresc o relatie serioasa bazata pe incredere,prietenie,iubire,loialitate etc.
Nu pot sa zic ca sunt prost de bubui si ma impiedic pe strada sau ne plictisim impreuna pentru ca aproape mereu mai fac o gluma, o mai iau in brate, ii spun ceva dragut, fac in asa fel incat unul din noi sa vorbeasca mereu, sa nu ne plimbam ca doi morti pe strada.