| gingergirl1 a întrebat:

Am o "micuta"problema! Cand un baiat vorbeste cu mine ma blochez,nu stiu ce sa-i zic! De exemplu un baiat din clasa paralela mai vine pe la noi prin clasa si cred eu ca se da la mine, adica imi face cu ochiul imi spune Pisi laughing) ma rog mai multe.Acum na tipul e destul de okwinking dar ma blochez, nu prea pot lega doua vorbe cu el..niste sfaturi, va rog? Adica nu vreau sa creada ca sunt o ciudata...@_@ happy
Dau fundawinking
P.S: scuzati categoriawinking

Răspuns Câştigător
| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

N-ai de ce sa scuzi categoria, cel putin dupa mine.
Eu una nu suport baietii care imi spun "pisii". Adica, drept raspuns eu cum ar trebui sa-l strig? Cutu-cutu?
Si crezi ca esti singura la care se da in felul asta? Un baiat istet(nu spun neaparat desteptul pamantului) stie cum sa se faca placut si cum sa impresioneze o fata astfel incat ea sa il simpatizeze:prin comportament si cuvintele care ii ies din gura.Nu nave spatiale ca la asta! Nu stiu de ce, dar mi se pare ca, cam prinde muste!
Serios acum, meriti ceva mai bun!

7 răspunsuri:
| RobertClaudiu a răspuns:

Poi pentru inceput gandeste-te ca este un alt coleg de-al tau simplu si vezi ce te intreaba raspunzi frumos nu te balbaii sau chestii gen ca atunci o sa vada ca esti timida si e mai greu incearca sa vb ca de la = la =

| Crazyfish a răspuns:

Miauna si tu, na!

| neutrino a răspuns:

Tu nu stii sa-i faci cu ochiul? In acest caz, da din cap afirmativ. Daca este istet asa cum zici tu, atunci sigur va intelege dorinta ta.

| drogh a răspuns:

Asta mi s-a întâmplat şi mie în generală. S-a găsit un puşti să îmi spună "pisi". Chiar nu suport. L-am întrebat ce vrea să demonstreze prin acel cuvânt, şi mi-a răspuns,, Stai liniştită, a fost doar un alint"... Eu aş spune să laşi timiditatea de-o parte şi să prinzi puţin curaj. Pregăteşte-ţi cuvintele cu câteva minute sau secunde înainte de a vorbi cu vreun baiat ca să nu te încurci. Nu ai nimic de pierdut. Şi în plus, nu o să creadă că eşti o ciudată, doar o fată cu bun simţ şi ruşinoasăhee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu insuti. e cel mai ok asa. lasa rusinea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sugereaza-i sa te invite dupa ore undeva sa vorbiti doar voi. El face pe jmecherul ca sunt toti de fata, dar cu tine va fi un pisoi.

| Nedea_Marius_1994 a răspuns:

De ce? nu are rost sa fi timida in fata lui daca iti place de el cel mai bine ii spui ca iti place de el asta este singura metoda de a afla daca si el te place succes