| biancaaaaaaaaaaaa a întrebat:

am o nedumerire am facut azi un test de sarcina sure chek si a iesit negativ am facut deoarece imi intarziase menstruatia vreo 5-6 zile eu neavand un ciclu regulat deci tesutul al iesit negativ si tot tipul am folosit prezervativ acesta nu sa spar si nu a iesit nimic din el de fiecare data cand am terminat actul sexual prietenul meu s-a uitat sa nu cumva sa fi iesit si na iesit nimic credeti ca mai esti o posibilitate sa fiu insaricnata sau sunt doar eu prea stresata pe acest lucru mai mentionez ca in ultimul timp am fost fooarte stresata credeti ca si din acea cauza imi intarzie ciclul si as vrea sa va mai intreb ceva maine imi fac analize normale la sange si urina este posibil ca sa fie depistata vreo sarcina multumesc mult celor care imi raspunt :*:* [cel mai amplu si bun raspuns dau fundoi:*

Răspuns Câştigător
| monicutza_5552 a răspuns:

Nu esti insarcinata :* stai linistita! o sa iti vina, probabil e o raceala... mai astepta cateva zile si daca nu iti vine fa-ti iar un test

4 răspunsuri:
| deliam_8720 a răspuns:

Intarzierea ciclului poate avea mai multe cauze: alimentatie necorespunzatoare, slabesti sau te ingrasi brusc, stres, somn prea putin. Testul de sarcina il faci abia la 2-3 saptamani de la contactul sexual neprotejat. Daca in cazul tau a fost protejat nu ai de ce sa-ti faci griji. Cand o sa apara simptomele premenstruale: dureri de sani, dureri abdominale si de spate, sau schimbarea brusca a starii de spirit ai sa-ti dai seama ca e pe drum.happy

| lolly a răspuns:

Cred ca ar trebui sa faci un consult la ginecolog pentru a fi sigura!

| dori_2337 a răspuns:

Din spusele tale, tinand cont ca te-ai protejat si ai verificat prezervativul, ti-ai facut test si a iesit egativ, zic ca nu ai avea de ce sa iti faci griji. Inca o chestie, ai verificat daca nu cumva era expirat prezervativul?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu înţeleg de ce ai mai făcut test de sarcină dacă ştiai că v-aţi protejat şi plus de asta, ai şi menstruaţia neregulată. Eşti prea stresată şi din această cauză ţi-a întârziat. În orice caz, testul se face la o săptămână după ce întârzie menstruaţia şi la 21 de zile de la contactul sexual neprotejat.
Stai fără griji, nu eşti însărcinată.
Baftă!