| biancaaaaaaaaaaaa a întrebat:

am o nedumerire am facut azi un test de sarcina sure chek si a iesit negativ am facut deoarece imi intarziase menstruatia vreo 5-6 zile eu neavand un ciclu regulat deci tesutul al iesit negativ si tot tipul am folosit prezervativ acesta nu sa spar si nu a iesit nimic din el de fiecare data cand am terminat actul sexual prietenul meu s-a uitat sa nu cumva sa fi iesit si na iesit nimic credeti ca mai esti o posibilitate sa fiu insaricnata sau sunt doar eu prea stresata pe acest lucru mai mentionez ca in ultimul timp am fost fooarte stresata credeti ca si din acea cauza imi intarzie ciclul si as vrea sa va mai intreb ceva maine imi fac analize normale la sange si urina este posibil ca sa fie depistata vreo sarcina multumesc mult celor care imi raspunt :*:*[dau fundoi celor care imi raspund cat mai amplu la intrebare:*]

Răspuns Câştigător
| Waffle_6155 a răspuns:

Deci:
daca prietenul tau a vazut ca nu s-a intamplat nimic acolo, e clar, n-ai de ce sa te temi.
Pana pe la 21-22 ani ciclul este neregulat, poate intarzia mult, e ok.
Esti si stresata, cu atat mai mult.
Ai facut un test de sarcina, a iesit negativ, foarte bine, n-ai de ce sa te temi.
e ok totul, nu-ti mai face griji degeaba.

1 răspuns:
| andru8700 a răspuns:

Da,la analiza se vede cel mai bine daca esti insarcinata sau nu.Dar iti spun eu ca nu esti insarcinata sigur,daca nu a ejaculat in tine,daca ai folosit mereu prezervativ nu ai nici o sansa sa fi insarcinata,nu mai fi asa stresata, te imbolnavesti psihic din cauza acestui lucru, calmeaza-te si gandeste-te ca nu ai cum sa fi insarcinata.Nu te mai stresa iubita mea, dar pentru linistea ta mai ia maine un teste de sarcina si fa-ti analize.La analize se vede cel mai bine.Iti zic eu nu esti insarcinata.