| Elena_8734 a întrebat:

Am o nedumerire.

Eu am mai avut confilicte cu 2 baieti de la o alta clasa adica au inceput sa glumeasca in ghilimele, dadeau in mine pana cand din joaca s-a in bataie si au inceput sa loveasca, am dat si eu, i-am lovit, am inceput sa plang de nervi si am ajuns la director, alta cauza, am avut alt confilict cu un coleg tot asa a inceput sa dea in mine si eu am ripostat.

Nu vreau sa fiu considerata o batausa sau ceva de genu dar nici proasta.

Am note mari, invat, ascult de profesori dar voi daca ati vedea o fata in stilul meu ce ati crede despre ea?

Ms

5 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Că se apără, doar u o să stai să te bată derbedeii ăia.Nimeni nu trebuie să bată o fată.

| giuly a răspuns:

Îi înţeleg, şi eu te'aş fi bătut.

| TheSpecialOne a răspuns:

Acum depinde, din descrierea ta nu poti sa iti faci o parere clara dar cel mai bine ar fi sa ii ignori pe fraieri sau sa ii faci de ras in fata celorlalti baieti caci atunci sigur nu le va convenii si vor fi foarte rusinati si intr-un final vor termina...

| laviii a răspuns:

Uite un sfat : NU`I MI BAGA IN SEAMA PE NICUNUL CARE TE INERVEAZA, ei asta asteapta sa te inerveze si o fac prim mai multe modalitati batai porecle si tot felul nu ai diriginte/a? spune-i sun sigura ca ar` gasi o solutie. eu cred ca ei au fost picatura care au umplut paharul si de aceaa nu ai mai puptut si ai reactionat asa. pa:*

| Sofia08 a răspuns:

Tu ai actionat asa cu se cuvine de fapt eu tot asa fac de ce sa stau sa ma loveasca cineva, daca ma ataca ma apar!