LittleAngel, pentru unii baieti, orgoliul este mai presus de orice. L-ai refuzat, te-a refuzat... ati fost chit. Ai facut foarte bine ca ai refuzat cand ti-a propus "..." deoarece vei intalni intr-o zi baiatul potrivit, care sa merite sa faci acest lucru. Te va iubi, se va purta frumos cu tine si nu va urmari doar ideea de a avea o relatie intima. Nu este constant pentru ca, probabil, nici el nu stie ce vrea dar mi se pare o lipsa de respect fata de tine, in conditiile astea, sa-ti propuna acest lucru. Ai grija de tine si nu lua decizii pripite, ai o viata intreaga inainte sa iubesti si sa fii iubita. Bucura-te de varsta pe care o ai si nu te grabi sa devii femeie!
Te pup, numai bine!
Sunteti prea mici si imaturi si e prea devreme pentru o relatie. Mai bine concentrati-va pe studiu, pe examene si teze si lasati iubirea pentru o varsta mai potrivita si o minte mai matura.
MARE atentie! E foarte posibil sa te joace, ca sa te aiba si sa se razbune ca l-ai tinut in suspans, atata timp! Mai gandeste-te si revin-o cu detalii, eventual in privat!
Buna, draga mea poate la inceput el voia intr-adevar sa aveti o relatie mai normala dar acum dupa modul in care ne expui tu problema vrea numai sa obtina stii tu ce, nu trebuie sa-ti mai spun eu.Fii sigura daca voia ceva serios ar fi facut tot posibilul sa fie cu tine, dar din cite se vede nu vrea o adevarata prietenie bazata pe seriozitate.Parerea mea: este bine sa-ti vezi de treaba ta, baieti vei gasi, nu cred ca numai el este; Ai rabdare timpul le rezolva pe toate si nu stii ce iti poate oferi; Poti intalni ceea ce nu te asteptai, nu chiar un fat frumos pe un cal alb, dar o persoana care sa stie sa te respecte si sa te iubeasca asa cum il vei iubi si tu.Bafta si noroc.