anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelămurire. Am avut o aventura cât am stat despărțită de prietenul meu. A fost un accident. Însă, după câteva zile m-am reimpacat cumva cu el. El a fost primul băiat din viața mea. Prima iubire. Însă, faza este ca am făcut-o cu amândoi neprotejat, însă prietenul meu și-a dat drumul in mine, având in vedere ca eram cu câteva zile inainte de menstra. Și mi-a întârziat ciclul cinci zile. Încă nu am făcut testul, mai astept puțin. Dar, am o intrebare. Dacă ar fi sa fiu, cine ar fi tatal? Băiatul ăla si-a dat afara, însă nu stiu. Sunt puțin panicata. Voi ce credeți? Și cât costa un avort?

40 răspunsuri:
| MariaEcaterina99Y a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Stiu. Și chiar regret ce s-a intamplat..mai ales fata de prietenul meu. Dar da, de avortat o sa avortez dacă sunt insarcinata.

| Stefancalin1997 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Cel mai tare comentariu laughing)))))))))))))))))

| Andreion7 a răspuns:

Avortul este in jur de 300-400 de euro cat timp copilul este in primele saptamani.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă ar fi sa ramai șansele ar fi mai mari cu iubitul dar pe de alta parte dacă erați băuți când a avut loc aventura șansele sunt la fel de mari ca celalalt sa nu fi putut sa se controleze la final, nu poți fi sigura ca nu a terminat în tine deloc. Pe viitor protejează te fiindcă în afara pericolului unei sarcini este și pericolul de boli. Probabil ca totuși nu ești însărcinată dar ți ai putea da seama dacă ți ai face un calcul sa vezi care e perioada fertila. Fa ți un test de sarcina, apoi repeta l peste ceva timp dacă tot îți întârzie. Un avort nu e asa scump, exista și medicamentos, sper sa nu fie cazul și pe viitor sa ai mai multa grija

| CodrutElian1990 a răspuns:

Povestea drobului de sare?

| MariaEcaterina99Y a răspuns (pentru Emma30555):

Am făcut un test astăzi la prima ora și a ieșit negativ. Dar faza e ca ultimul contact l am avut acum o săptămâna, atunci când prietenul meu și-a dat drumul și ma gandesc ca intr-o săptămâna testul nu poate sa vadă, însă sper sa fie cum mi-a arătat. Adică sa nu fiu.

| Emma30555 a răspuns (pentru MariaEcaterina99Y):

Mai faci un test. Eu cred ca nu ești dar cel mai bine sa te asiguri

| lorix a răspuns:

Nu exista accidente de acest fel si cine ti-a dat dreptate la intrebarea asta ori e prost, ori e cwrva
(nu conteaza genul) ori, cel mai rau, e ambele.
Si tu meriti sa te insele al tau, macar sa fiti chit.
Desi ideal era sa n-o faca niciunul, ca de-aia se numeste relatie (angajament).

| MariaEcaterina99Y a răspuns (pentru lorix):

Cred ca tu ești cel prost aici. Eram despărțită de prietenul meu când am făcut-o. Ma rog, dar cu oameni ca tine care au o gandire fixa degeaba îmi bat capul.

| troleibuz a răspuns (pentru lorix):

In prima propozitie scrie ca erau despartiti.