| Anda140192 a întrebat:

Buna, am o nelămurire. Am menstruația neregulată, iau Duphaston pentru reglare. 10 zile, 2 pastile pe zi din a15a zi a menstr. In Iunie mi-a venit in data de 25-26(durata 36 zile)in Iulie a venit in 22-23 la 28 de zile, doare o scurgere roz, nu in cantitate mare. Au trecut 14 zile de la așa zisa menstr. Și mă doare capul, seara am arsuri la stomac, iar sânii explodează. Credeți ca e cu ochișori?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Floridori a răspuns:

Daca ai intretinut relatii sexuale neprotejate, normal ca exista posibilitatea unei sarcini, dar simptomele descrise pot fi cauzate de diverse lucruri, nu numai de o sarcina.De exemplu pot fi efectele adverse ale tratamentului, poate fi vorba de schimbarile/reglarile hormonale ce au loc in organism in urma tratamentului, sau poate nici nu au legatura si sunt cauzate de alte afectiuni.

Cel mai simplu ar fi sa faci un test de sarcina pentru confirmare.

Multa sanatate!

| Anda140192 explică (pentru Floridori):

! Mă gândesc ca dacă ar fi fost efecte adverse, ar fi fost din prima luna de tratament, tocmai de accea mi s-a prescris Duphaston pentru reglare și ca sa ajute o eventuala sarcina. Și iau de 4 luni deja. Dar de vreo 2 săptămâni am stările astea, și oboseala, as dormii non stop laughing
Mulțumesc de răspuns! Am sa merg sa iau un test, sper sa fie?

| Floridori a răspuns (pentru Anda140192):

Daca aveai intentia de a obtine o sarcina, deci clar ai facut sex neprotejat, desigur ca poate sa fie.Cumva simptomele ce apar in timpul sracinii nu sunt specifice numai sarcinii, de aceea acestea sunt doar un indiciu si nu pot determina un verdict clar.

Sper ca testul sa iasa pozitiv in acest caz! happy

Multa sanatate si sarcina usoara!

| Anda140192 explică (pentru Floridori):

Mulțumesc frumos! Zi frumoasa happy

| Simo0034 a răspuns:

Mie mi-a întârziat 5 zile menstruația și mi-a prescris duphaston in urma unui test negativ făcut la clinica și și ecografie. Mi a mai dat și anticoncepționale și azi le am luat pe amândouă. Oare are ceva? Totuși zic sa mergi la doctor în cazul tau, nu ai de unde sa știi altcumva