| fixy a întrebat:

Buna am o nelamurire.am vrut sa fac sex cu prietena mea, ambii virgini 18 ani eu 17, insam am dat drumul repede la ea pe burta,inainte de a-mi pune prezervativul,am stat asa vreo ora,apoi iarasi,,jucarica " mea si-a revenit si am pus prezervativul si am penetrato, insa ei nu i-a curs singe.Nu inteleg! Am dezvirginat-o,poate ramine insarcinata? a doua zi ei i-a venit un nou ciclul, caci la ea l-a s-a terminat ciclul cu 2 zile inainte de a face sex.,, mersi

6 răspunsuri:
| EuCuTine a răspuns:

Nu pot sa inteleg ce ai scris sa mor eu daca inteleg cred ca ai scris cu un picior la tastatura

| FORMULADTI a răspuns:

Sa moara cioarele, ce naiba ai scris aici mah?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Fi LINIŞTIT că NU are cum să rămână însărcinată, deoarece ai folosit prezervativul când ai penetrat-o!

Aşa cum ai spus şi tu, desigur că ai dezvirginat-o, chiar dacă nu i-a curs sânge!
Nu toate fetele sângerează la deflorare, cam 25 % dintre ele NU sângerează când sunt dezvirginate!

| neutrino a răspuns:

Aveti mare grija ca ati facut prostioare fara cap! Da, exista riscul sa ramana gravida. Tu ca baiat trebuie sa stii ca sexul se face cu ambele capete. Cu speranta ca acum scapati cu bine, va sfatuiesc sa cititi mai mult despre cum se face sex protejat. Seara buna!

| fixy explică (pentru neutrino):

Dar uite am folosit prezervativul, n-am dat drumul inauntru, n-are de unde sa ramana insarcinata, da? plus, sm citi undeva ca daca sperma are contact cu aerul nu se intimpla nimic

| fixy explică (pentru neutrino):

De ce zici asa, am folosit prezervativul corect, nu am dat drumul inauntru, ea era la 2 zile dupa cilcu si plus la aceasta iarasi 2 zi i-a venit ciclul.