| Step_3834 a întrebat:

Buna am o nelamurire credeti ca la 14 ani daca nu ai o prietena este vreo problema?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nicio problemă. Problemă este în ochii părinților cu idei comuniste.

Problema este de fapt că mulți de vârsta noastră, adică de 14 ani sunt imaturi, au aceste relații doar de ochii lumii și-și dau papucii la prima ceartă minoră.

Apoi, mai e o problemă. În general, o relație solidă implică și sex. Iar la vârsta asta este strict recomandat să NU. Și e destul de greu să te abții așa. Eu de-aia aș încerca să am prima relație serioasă pe la 17 ani, și astea de acum să fie doar ca să-mi ocupe timpul și să învăț din ele pentru cele viitoare.

17 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu e nici o problemă!

| TeoPT a răspuns:

Eu am 14 ani și nu am avut niciodată o prietenă. Și timpul nu e deloc pierdut laughing Nu e absolut nici o problemă, de abia acum încep să apară primele semne ale iubirii adolescentine. Adică, ceva diferit de "relațiile" puștanilor de 12 ani, mai mult pe mess, în realitate mai rar. De acum ar trebui să înceapă momente precum prima întâlnire, primul sărut etc. Eu sincer, consider exact contrariul a ceea ce întrebi tu. Adică, e cam anormal să ai prietenă pe la 12-13 ani. Adică, na, îți place de o fată, vorbești cu ea pe mess, dar foarte puțini văd mai departe de o atracție fizică specifică pubertății.Nici la 14 ani nu sunt prea mulți care simt dragostea cu adevărat, eu ziceam că pe la 14 ani este începutul acestei perioade.

Baftă

| lauracraciun a răspuns:

Si eu am 14 ani.si nu am avut niciodata un prieten.deci eu una nu vad nimic in asta.atata timp cat am avut parte doar de baieti sa spun nepotriviti pentru mine nu am avut de ce sa fiu cu cineva de care nu-mi place.in cazul tau cred ca nu ai gasit o fata care sa-ti fie alaturi si sa te inteleaga.si mai ales sa te placa asa cum esti.e mai greu si cred ca esti uneori judecat ca mine.insa nu cred ca ar trebui sa te intereseze.decat un,, fustangiu"care schimba fetele ca pe sosete mai bine asa.bvwinking

| Dumnezău a răspuns:

Nicidecum,ai destul timp in a-ti face o prietena pe gustul tau.Nu e neaparat nevoie ca sa ai si tu, daca alti baieti pe care ii cunosti tu au deja.Va veni la momentul potrivit aceasta prietena.

| ramkat a răspuns:

NU! Problema este sa nu o consideri tu asta o problema! Odata cu pubertatea nu vine si relatia...O sa se intample cand te astepti mai putin.happy

| Loove_6052 a răspuns:

Fa-ti o viata... Nu mai sta in casa pe Redi Tubewinking

| Andreea_2764 a răspuns:

Nu stai linistit.nu este nici o problema, mai sunt baieti care la 14 ani nu au prietena si nu isi mai fac problemahappy... sper ca te-am ajutat ca ceva. funda?:*

| ruxyrusu a răspuns:

Nu este chiar nici o problema, fiecare va avea mai devreme sau mai tarziu prietena, nu e nici o rusine daca spui ca n-ai prietena

| PinguinuL a răspuns:

Nu e nici o problemă.
o să apară stai liniştit.

| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Da, o sa ramai singur toata viata.

Normal ca nu. happy

| Paracetamol27752 a răspuns:

Prietena - Gagica? Sau Prietena- Amica happy Daca Nu Gagica Nu E Nimica. Da Amice =] Clar Omule Schimba-ti Atitudinea

| UnkownMe a răspuns:

Nu, nu este nicio problema

| WrongPassword a răspuns:

Nu e nici o problema. "Prietene" vei avea timp sa-ti faci. Toate la timpul lor. :*

| mady_8925 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ochii colegilor care au, da.

| Darius50boss a răspuns:

Nu

| Darius50boss a răspuns:

Stai liniștit