12.11.16 - 09.12.16 = 28 de zile; 10.12.16 - 09.01.17 = 31 de zile; 10.01.17 - 09.02.17 = 31 de zile; 10.02.17 - 16.03.17 = 35 de zile; 17.03.17 - 20.04.17 = 35 de zile; Din analiza ultimelor 5 cicluri menstruale rezulta foarte clar ca ciclul tau menstrual este NEREGULAT si din acest motiv nu sepoate determina cu precizie momentul ovulatiei si nici perioada fertila a fiecarui ciclu si de asemenea nici data preconizata/presupusa a urmatoarei menstruatii. Acea sangerare care s-a produs intre 16 si 21 Martie fiindca s-a manifestat pe parcursul a 6 zile in mod normal ar indica ca a fost vorba/ca a reprezentat un proces menstrual normal chiar daca menstra a fost oarecum atipica, fiindca o sangerare peste sarcina sau asa numita menstruatie falsa nu se produce pe o perioada atat de lunga si nici cu eliminare de cantitati de menstra ca si cele precizate de tine "din data de 17 mi-a curs mai mult si m-a tinut pana pe 21 martie." Din acest motiv formularea unui raspuns cert, sigur si corect devine discutabil/putin probabil. DOAR/NUMAI Un test de sarcina efectuat in acest moment ar indica cu precizie daca a fost fecundat sau nu ovulul produs in ciclul menstrual anterior in data de 1 sau 2 Martie si in cazul in care rezultatul ar fi unul POZITIV atunci sarcina ar avea deja aproape 7 saptamani si starile de rau, de greata aparute ar fi/ar reprezenta de fapt niste simptome de sarcina care pot sa apara de regula dupa ce sarcina depaseste 6 saptamani. DE asemenea in cazul in care rezultatul testului ar fi NEGATIV, atunci o sarcina s-ar putea forma doar prin fecundarea ovulul care a fost produs in actualul ciclu menstrual in jurul zilelor de 7-9 aprilie si a carei depistare s-ar putea face printr-un nou test de sarcina efectuat peste 7-8 zile. In concluzie incearca sa faci astazi un test de sarcina sau daca poti un test beta-hCG printr-o analiza de sange. Multa sanatate!
Dacă încă nu are "fetusul" o lună, testul îți iese negativ. Mai fă un test peste o săptămână sau chiar două. Dar dacă ți-a fost greață și ți-a întârziat și menstruația e foarte posibil să fi însărcinată!
Poti avea si o raceala sau o infectie sau un chist ovarian care provoaca aceste dereglari. Mie mi-a intarziat menstruatia si 2 luni si tot nu eram insarcinata. Raspunsul clar il vei gasi la un control!
Am mers la farmacie si am luat un test de sarcina. Doamna de acolo mi-a recomandat testul la minut tip banda. Cand l-am desfacut sa il fac avea o linie rozalie dupa ce am bagat testul intr-un paharel cu urina a mai aparut o linie mai inchisa la culoare ca si prima dar mai groasa. Am citit testul dupa 5 minute si erau cele doua linii( prima era cea subtire care era acolo de dinainte sa fac testul si a doua a aparut la cateva secunde dupa ce am colectat urina ). Va rog sa ma ajutati. Prima linie era linia de control sau cea mai groasa care a aparut dupa ce am colectat urina? Sunt sau nu insarcinata?