Bună.
Da, este adevărat dar ea urmează tratament cu Diane 35, este un contraceptiv permanet, ce anume nu înțelegi?
Nu este însărcintă.
Stați calmi și protejați-vă în continure.
Pa, pa.
De ce e 100% ca NU poate sa fie insarcinata?
Bună.
Din simplul motiv că partenera se protejează cu pilule contraceptive, Diane 35.
Pa, pa.
Din moment ce ia si anticonceptionale, nu cred ca mai e cazul sa va ingrijorati.
Nu cred.
normal ar fi fost pentru siguranta sa se spele repede.
dar pentru siguratanta ia un text de sarcina.
nu se stie niciodata
Nu.nu cred ca ar putea fi insarcinata, insa daca s-a rupt prezervativul trebuie sa fi facut sex salbatic. oricum, e recomandat ca desi ai prezervativ sa nu ejaculezi pana nu ati terminat astfel penisul sa fie afara sin corpul ei apoi ejaculeaza linistit .
Nu e neaparat sa faci "sex salbatic" ca sa se rupa prezervativul. Poti fi pur si simplu mai ghinionist!
Prezervativul nu se rupe de la sex salbatic sa stii..eu am facut sex linistit daca exista asa ceva..cu durex extra safe chiar si s-a rupt de la un cap la altu' asa ca...sunt si prezervativele de vina nu persoanele!
De la primul contact sexual sa nu fi ramas catziva spermatozoizi si la al doilea contact sexual lichidul pre ejeculator sai fi preluat, si cand s-a spart prezervativul cred ca a curs lichidul in vagin
Bună.
Dacă ia pilule contraceptive, nu vorbim de nicio sarcină.
Pa, pa.
Am auzit cazuri sa-i vine ciclul si sa fie insarcinata
Bună.
Da, este adevărat dar ea urmează tratament cu Diane 35, este un contraceptiv permanet, ce anume nu înțelegi?
Nu este însărcintă.
Stați calmi și protejați-vă în continure.
Pa, pa.
Dupa 13 zile de la contactul sexual adica astazi, a facut si un test de sarcina si a iesit negativ
Din ce citesc eu aici ma sparg de ras.
Tu ai facut sex la ora 16 si prezervativul era bun apoi la ora 20 l-ai folosit din nou si ti s-a spart.
Cat de cretin sa fi sa folosesti acelasi prezervativ.