anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am o nelamurire, eu si prietena mea ama avut in aceiasi zi doua contacte sexuale protejate, unul pe la ora 16 si al doilea pe la ora 20, si la al doilea contact s-a rupt prezervativul inainte sa ejaculez deci ejacularea a vut loc in afara vaginului.ea foloseste si diane 35 si ea venit si ciclul normla fara intarziere, deci poate fi insarcinata?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, este adevărat dar ea urmează tratament cu Diane 35, este un contraceptiv permanet, ce anume nu înțelegi?
Nu este însărcintă.
Stați calmi și protejați-vă în continure.
Pa, pa.

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
100% nu este însărcinată!
Aveți grijă de voi.
Pa, pa.

| Lovve95 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

De ce e 100% ca NU poate sa fie insarcinata?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Lovve95):

Bună.
Din simplul motiv că partenera se protejează cu pilule contraceptive, Diane 35.
Pa, pa.

| DeeaMarry a răspuns:

Din moment ce ia si anticonceptionale, nu cred ca mai e cazul sa va ingrijorati.

| Ina93 a răspuns:

Nu cred.
normal ar fi fost pentru siguranta sa se spele repede.
dar pentru siguratanta ia un text de sarcina.
nu se stie niciodata

| PsyhoWoman a răspuns:

Nu.nu cred ca ar putea fi insarcinata, insa daca s-a rupt prezervativul trebuie sa fi facut sex salbaticstraight face. oricum, e recomandat ca desi ai prezervativ sa nu ejaculezi pana nu ati terminat astfel penisul sa fie afara sin corpul ei apoi ejaculeaza linistit happy.

| Lia09 a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Nu e neaparat sa faci "sex salbatic" ca sa se rupa prezervativul. Poti fi pur si simplu mai ghinionist!

| MissDyDee a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Prezervativul nu se rupe de la sex salbatic sa stii..eu am facut sex linistit daca exista asa cevalaughing..cu durex extra safe chiar si s-a rupt de la un cap la altu' asa ca...sunt si prezervativele de vina nu persoanele!happy

| Boy91 a răspuns:

De la primul contact sexual sa nu fi ramas catziva spermatozoizi si la al doilea contact sexual lichidul pre ejeculator sai fi preluat, si cand s-a spart prezervativul cred ca a curs lichidul in vagin

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Boy91):

Bună.
Dacă ia pilule contraceptive, nu vorbim de nicio sarcină.
Pa, pa.

| Boy91 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Am auzit cazuri sa-i vine ciclul si sa fie insarcinata

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Boy91):

Bună.
Da, este adevărat dar ea urmează tratament cu Diane 35, este un contraceptiv permanet, ce anume nu înțelegi?
Nu este însărcintă.
Stați calmi și protejați-vă în continure.
Pa, pa.

| Boy91 a răspuns:

Dupa 13 zile de la contactul sexual adica astazi, a facut si un test de sarcina si a iesit negativ

| Mita28 a răspuns:

Din ce citesc eu aici ma sparg de ras.
Tu ai facut sex la ora 16 si prezervativul era bun apoi la ora 20 l-ai folosit din nou si ti s-a spart.
Cat de cretin sa fi sa folosesti acelasi prezervativ.

| Boy91 a răspuns (pentru Mita28):

Ba cretinule citeste mai bine ce am scris, nu am folosit de doua ori acelasi prezervativ, te bagi si tu in seama aiurea