| zizibela a întrebat:

am o nelamurire in legatura cu prietenul meu! Suntem de aporape 11 luni impreuna si ne-am inteles bine, am mai avut si certuri, despartiri, greseli, ca in orice relatie mai ales ca la mine cu el este cea mai lunga relatie a mea! Insa de vineri este plecat la tara, a zis ca pleaca pentru ca vrea sa se relaxeze si a fost si Sf Maria, sa uite de probleme si singrul mod este sa mearga la tara in natura, asa cum facea cand era mic! Totul ok am inteles chestia asta! Insa luni seara am vorbit la telefon si i-am zis sa vina maine acasa ca imi este dor de el si abia astept sa il vad! Mi-a spus ca vinestraight face si azi de dimineata cand m-a sunat, l-am intrebat daca vine acasa si mi-a raspuns ca nu vine azi pentru ca vecina lui ( care are aceeasi varsta cu el) vrea sa vina si ea in oras si sta pana miercuri, ca sa o aduca si pe ea! Pur si simplu am ramas masca! Adica in loc sa vina la prietena lui presupunand ca ii e asa de dor de mine precum spune el mai sta o zi pe acolo doar ca sa aiba si vecina cu cine veni la oras! Sunt eu egoista? sau am drepate si lui ii pasa mai mult de "vecina" ca nu are cu ce venii " vecina" la oras? si se presupune ca "vecina" vine in oras pentru o nunta deci nu vad care era treaba daca venea azi "vecina" la oras? e mai importanta vecina ca faptul ca eu il asteptam?

voi ce credeti? e adevarata povestea cu vecina? sau a mai ramas o zi ca sa se mai distreze pe acolo prin sat?

m-a lasat pe mine pentru "Vecina"? sau pur si simplu sunt eu egoista?
dau fundabig grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"asa cum facea cand era mic!" - Prin urmare, pe vecina o cunoaşte de mult mai mulţi ANI.
Păi dacă vecina mea, care m-a scos din rahat de multe ori fără să ceară nimic şi pe care o cunosc de vreo 15 ani, îmi cere să o ajut cu o chestie fix în ziua în care trebuie să plec, îmi amân plecarea, o ajut şi plec mai seara sau a doua zi, indiferent unde trebuie să plec(inclusiv la prietena mea). Şi nu pentru că e vecina ci pentru că e o prietenă veche pe care m-am putut baza atâţia ani şi eu sunt un prieten vechi pe care şi ea se poate baza de atâţia ani! Nu-mi trădez prietenii că rar găseşti alţii.
Încep să-i înţeleg pe bărbaţii care spun că "uneori e mai bine ca femeia să nu ştie tot, chiar dacă-i vorba de chestii mărunte căci femeile au talent nativ din a face din ţânţar, armăsar".
Aşa că DA! Eşti egoistă, egocentristă, ai senzaţia că totul ţi se cuvine doar ţie.
Nu e mai importantă vecina decât tine dar tu nu te muţi nicăieri aşa că nu mori dacă mai stă o zi şi o ajută cu un fapt minor şi o cară la oraş ca să nu mai dea bani (că poate are şi ceva bagaje dacă zici că merge la o nuntă).

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu cred ca nu e cazul sa exagerezi, adica putea sa inventeze altceva daca ar fi vrut sa te minta sau sa te insele si si daca ar fi avut treaba cu vecina, sigur nu iti spunea el; poate se inteleg bine ca amici, sau ea l-a rugat sa ii faca aceasta favoare.
Tu trebuie sa ai incredere in el, ca oricum adevarul nu il poti sti, daca e sa te insele poate sa o faca oricum, dar eu zic sa te linistesti, poate e vorba de putin egoism din partea ta sau gelozie, dar din moment ce e cu tine sigur te iubeste pe tine, gandeaste-te ca oricum el se intoarce acasa, si tot la tine ajunge si cu tine se vede si aveti timp sa va vedeti, o zi nu cred ca e asa mult.
POate chiar e adevarat ce a zis sau poate nu, poate chiar vrea sa se mai distreze, e baiat, intelege si tu acum, poate se simte bine acolo dar nu inseamna ca ar avea pe alta sau ceva in genu.
Nu te-a lasat pentru.vecina ca nu te-a parasit, nu te ingrijora ca doar tot il vei vedea, o zi in plus sau in minus nu e moarte de om, fi cu incredere in el si ai rabdare ca atunci cand va veni, ve-ti vorbi ce si cum.

| ElenaMaria a răspuns:

Salut.In primul rand ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca te deranjeaza ce a facut el. Daca era vorba sa fi ramas in sat la distractie putea sa iti spuna. Poate a dorit sa te faca putin geloasa.

| zizibela explică:

Nu o sa pot discuta cu el pentru ca asa e felul meu de a "pedepsi"! eu nu ma duc la el si ii spun uite asta si asta nu mi-a convenit pentru ca asta e o mare proostie, isi va da seama ca sunt geloasa si ca orice fata s-ar apropria de el ma enrveaza! o sa-l fac sa-si dea seama prin alte mijloacehappy mersi de sfaturi :*

| bOse a răspuns:

Esti geloasa, e normal si eu as face la fel.

| nicoleta01 a răspuns:

Deci nu. nu-mi place. trebuia sa ii zici din prima. de ce este mai importanta aia decat u? poate s-a dus la tara special sa se intalneasca cu ea? gandeste-te bine ca tu il cunosti cel mai bine daca sunteti de atat timp. sau sa "plictisit " cum zic restul. fii tare vorbeste cu el si mai pe ocolite asa si iti vei da tu seama. ttotusi trebuie sa te iei de el de faza asta ca a mai stat o zi special ca sa se intoarca cu aia. pupici succes

| AnnUshcA a răspuns:

Deci nu stiu ce sa zic nu pot fi convinsa ca te inseala ca ceeva de genu am patit si eu m-o zis ca mere cu masa in oras si s-a dus cu alta la gratar...si cum dracu iti las prietena pentru o vecina si de la tara nu din oras sa zici ca nao poti cunoaste si tu, eu cred ca vecina aia nimerea si singura orasul dar poate el o plecat sa se indeparteze de tine poate so plictisit nu stiu ca nu pot sa-mi dau seama ce poate fi

| Uca_1100 a răspuns:

Eu zic ca nu s-a dus la tara pentru a se relaxa, daca era vorba de relaxat putea sa te ia si pe tine. Ce a vrut el este sa stea putin singur fara tine probabil l-ai cam sacait, esti cam stres si poate sa stea un timp fara tine sa-si revina. Faza cu vecina eu zic ca nu are nimic cu ea, pentru ca daca ar vi avut ceva cu ea nu ti-ar mai fi zis ca motivul pentru care nu vine la tine este o fata, nu cred ca este asa de "prostut" sa te puna pe tine pe ganduri ce facea cu aceea vecina.Mai sunt 2 motive in legatura cu vecina asta:prima fiind chiar ce a spus el ca o asteapta si pe vecina sa vina deodata cu el, pur si simplu neavand nimic cu ea, si ultima varianta este accea de a-si mai prelungii "vacanta"fara tine iar acceasta vecina nu exista.

El cu ce se intoarce inapoi? Cu trenul? Spune-i ca vrei sa il astepti la gara si atunci iti dai seama daca vecina asta chiar exista.

Bafta!

| laara a răspuns:

Eu cred ca exagerezi straight face esti egoista si f posesiva...