Ce drăguuţ. Probabil că îşi doreşte să-i spui că o iubeşti.
Dacă sunteţi aşa de apropiaţi, şi dacă eşti atât de sigur, ce mai aştepţi?
Mult noroc. :*
Eu as asteptasa mi se spuna ceva ce nu ai mai spus nimanui.Ai putea sa ii spui ca nu ai niciun secret fata de ea si ca singurul lucru cu adevarat pe care ai putea sa i-l spui este ca o iubesti si ai ceva mai multe sentimente pentru ea.
Așteaptă să faci tu primul pas, mai exact să-i spui că nu te-ai mai simțit atât de bine niciodată în prezența unei fete.
Ar fi cazul să treceți mai departe, cine știe.
Tu ce mai aștepți?
Eu zic sa o saruti direct cand esti aproape de ea si asa nu mai e nevoie sa te complici, sa-ti fie asa "ce sa-i spun, ce sa fac?"! SARUT-O! Succes!
Problema e ca am mai trecut deja prin asta... Adica ne-am si sarutat doar ca am cazut de comun acord ca cel putin deocamdata cel mai bine ar fi sa ramanem prieteni. Si acum, in ultimul timp iarasi ne-am apropiat unul de altul si ne-am atasat foarte mult, nu exista zi sa nu vorbim
Nu trebuie să fi fată să-ţi dai seama ce a vrut să spună respectiva,e de ajuns să ai IQ-ul unei maimuţe.
E clar ce a vrut să-ţi transmită tipa,şi tu ştii ce a vrut să-ţi transmită,dar faci pe prostul, te faci că nu ştii ce a vrut să spună, ce a vrut să spună? : "Zi odată că simţi ceva pentru mine boule, să ne putem ţuca!" dar tu continui să fi orb. Ţine-o tot aşa, o vei pierde până la urmă văzând cu ce bou are de-aface.
Dupa cum spuneam am mai trecut prin asta. E un pic mai complicat, nu am cum sa explic aici. Doar ca acum in ultimul timp ne-am apropiat din nou si tot ce vreau este sa nu o pierd si nu spun asta pentru ca vezi doamne sunt orbit de indragosteala E speciala si cand e prin preajma mea atata energie pozitiva poate sa transmita incat uit de orice grija
Cu ce ti-ar fi de folos niste replici reciclate din visele noastre romantice? De ce ai vrea ca ea sa te placa pentru cea ce nu esti, sa placa o fatada nenaturala? Sunt convinsa ca vrei sa te aprecieze pentru omul care esti deci urmeaza-ti sentimentele si spune-i chiar ce nu ai mai spus altei fete. Daca ea e atat de speciala sunt convinsa ca ai sa gasesti cele mai frumoase cuvinte care sa o impresioneze.
Nu uita ca vorbele sunt mari si multe, ai grija sa fie insotite si de fapte. Altfel e foarte frumos ca ai decsoperit-o acum, sunt sigura ca e o fata minunata care merita sa auda acele cuvinte. Ai descris-o foarte frumos, tu o cunosti mai bine decat noi, stii ce ar impresiona-o.
Oricum, mult succes!
Nu sunt fata dar se astepta sa ii spui ca o iubesti. Spune-i cat de repede poti.Ca altfel o so pierzi
Spune-i ca O Iubesti! Ca ea e fata langa care te simti in al 9-lea cer.Si ca sentimentele tale pentru ea sunt unele sincere
Nu mai staaaaa... spune-i repede ca o iubesti! asta vrea sa ii spui. dar nu te duce la ea asa pur si simplu, si ii spui direct te iubesc! nuuu! spune-i intr-un mod exceptional de dragut! spune-i : inima mea a purtat in toti acesti 4 ani de liceu petrecuti alaturi de tine, a purtat un ocean de sentimente pentru tine:X sau cheiia inimii mele-i la tine cheia mintii cheia sufletului tot iti apartine... spune-i repede asta. nu o lasa sa astepte. fetelor nu le place asta. BAFTAA! tin pumnii
Paste fericit! Pai avand in vedere ca sunteti atat de apropiati probabil s-a atasat de tine foarte mult. Sincer cred ca ar trebui sa ii spui ca o iubesti Nu ai cum sa o pierzi ca prietena daca sunteti impreuna si categoric nu o sa o pierzi daca ea nu simte accelasi lucru.Nu risti nu castigi trebuie sa ai incredere in tine bafta multa!
Cum spui tu asa spun si eu. Adica nu am cum sa o pierd ca prietema, amica...mai ales dupa cate am trecut chiar daca nu vom fi impreuna
Exact asa ca nu ai nimic de pierdut daca incerci dar cred ca ar fi mai bine sa ii zici in fata bafta
Sigur ca in fata am de gand sa ii spun. Sunt curios si de reactia pe care o s-o aiba si... poate o sa iasa bine