| vladinhoVLADUTZ a întrebat:

Am o nelamurire. Iubita mea a inceput sa imi spuna ca unul fin fosti prieteni a facut mai multe decat am facut eu pentru ea sau cel putin a dat de inteles ca a fost mai bun ca mine.De ce spune lucruri de genu asta? are dor foarte tare. Daca celalalt a fost mai bun de ce mai sta cu mine lamuriti.ma cumva sa inteleg si eu ceva.Multumesc

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Daca n-o **** sa behaie ca o capra...

| kiss a răspuns:

Nu putem sti noi ce vrea ea.
eu de exemplu nu-i vorbesc despre relatiile trecute actualului iubit si nici nu vreau sa mi se povesteasca, las totul sa vina de la sine. poate ea isi doreste sa fii ca celalalt ( ceea ce e imposibil pentru ca suntem cu totii foarte diferiti) poate isi doreste sa faci lucruri pe care celalalt le facea, lucruri care-i placeau. daca cel din urma e motivul, atunci ea a ales calea cea mai dureroasa pentru tine de a iti spune ce vrea. si chiar e dureros, stiu cum e, sa fii comparat cu alt cineva, sa ti se spuna ca era mai bun ca tine cand tu tii la ea si vrei sa fie fericita langa tine, am trecut prin asta si la un moment dat m-am enervat, i-am spus " ce tot imi vorbesti de fosta prietena, du-te la ea daca eu nu sunt buna", iar lucrul asta l-a facut sa-mi dea raspunsul la intrebarea "dc?"
asa ca cel mai bine e sa o intrebi pe ea ce vrea de fapt, daca te vrea pe tine, atunci sa te accepte asa cum esti fara sa te compare. sau mai e o varianta, inca tine la acel tip si vrea sa vorbeasca despre el, cat de bun sau mai putin bun era ( sper sa nu fie asta)
mult noroc, sper ca te-am ajutat :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca noi fetele va tot comparam, si unele isi mai scapa gura de fata cu voi. Dar asta nu inseamna ca nu va iubim sau vrem sa fim cu fostul. E un fel de a spune " Imi place asta... ".

| Kafeeaua a răspuns:

Noi fete incercam sa va dam exemple dar asta nu inseamna ca nu va iubim. inkercam sa obtinem tot mai mult prin gelozia voastra si interes cat mai mult. Ne place sa ne laudam cu fosti prieteni de fata cu voi pentru a vedea si voi diferenta si a da dovada de mai multa afectiune fata de noi. Ea te iubeste...dar incearca sa te faci sa ii arati mai mult...si sa o consideri "unica".
big hug bafta!

greece12
| greece12 a răspuns:

Sau ii spui exact asa cum ne-ai spus si noua,sau ii faci acelasi lucru,sa vada cum este!
Comparatiile intre fost si actual sunt extrem de nedrepte si ranesc mult,ai dreptate.Dar asa se intampla cand omul de langa tine nu stie ce vrea sau nu se multumeste cu ce are.
Discuta cu ea clar sau fa-i acelasi lucru, nu sta sa te raneasca, apara-te!

| ciresik80 a răspuns:

Iti spune asa ca sa te faca gelos sau pentru ca i s0a oferit sansa sa se impace cu acel fost si ii e greu sa iti spuna asta, cred ca cel mai bine este sa vorbesti cu ea.