Nu,clar nu esti singura.Desi fac si eu parte din generatia asta[15-18 ani], cei care vin din urma noastra sunt si mai si ca noi.Nu prea avem ce face ca sa rezolvam noi problema asta.Asa vad copiii in jur, asa fac.Este dovedit ca ei copie comportamentul celor care ii inconjoara, deci din moment ce vad ca, o intrebare stupida gen'' Am facut sex cu matura.Sunt insarcinata?", care are peste 50 de raspunsuri,normal ca vor sa fie si ei 'cool', si sa aiba cat mai multe raspunsuri la intrebare. Oarecum e si vina noastra, pentru ca le dam atentie. Chiar nu stiu ce am putea face ca sa scapam de acesti "copilasi inocenti care vor doar sa cunoasca si sa descopere lumea", dar e clar ca pe acest site ei se inmultesc...
Buna.Eu am 14 si te inteleg.Si mie mi s-a spus ca sunt foarte matura si ca gandesc mult mai bine decat la varsta mea, dar stii de ce copii care pun intrebari banale sunt asa stupizi, pentru ca ei nu gandesc.
Dar totusi in intrebarea lor se afla ceva si daca citesti printre randuri ei chiar vor sa-si exprime ceva.Au fost invatati de mici cu internetul si pentru ei viata reala nu mai exista, ei doar stiu sa converseze pe site-uri de comunicare, socializare.
Viata reala nu mai au!
Te pup:*
Sincer am si eu aceeasi parere sunt une intrebari care pentru mine mi se par stupide... si eu am 15 ani dar nu imi pun intrebari daca ma place o fata daca mi-a dat o boboana sau daca vorbeste cu mine sau radem impreuna.
Cum ai zis tu Ada este prea mare libertate pe acest sit
intr-adevar Ada. dif intre. 14 ani si 15 e mare. adica. nah stii u punand intrebarea asta. degeaba zici u fazele tale cu ganditul foarte matur. ai 15 ani. esti inca in grupul 10-14. mare chestie un an. + ca fiiecare are dreptul sa puna ce intrebari vor. nu? asta e ca unele sunt stupide si chestii. poate uni se simt mai bine cand intreaba ceva si li` se raspunde. sa li` se aproba ce au crezut. No... asta-i parerea mea. Succes PS : te crezi matura dar nu cred ca esti. (sorry) :*
Aaa... si faza daca pun raspunsuri de 16 ani? ce ai cu ei? nu au voie? poate chiar sunt folositoare unele.
Salut
Eu am 17 ani si cred ca judeci gresit, nu sunt intrebari stupide sunt doar lucruri pe care ei nu le intleg sau doar nu stiu cum sa le interpreteze iar tu asa cum te crezi ''matura''ar trebui sa le raspunzi nu sa spui ca au pus o intrebare stupida ii pooti descuraja fara sa iti dai seama.E ceva normal sa vrei un prieten pentru ca atunci cand iti place ceva, vrei pentru tine, poate sunt copii dar au si ei sentimente si instincte, le ai din clipa in care te nasti, nu vezi copii miki atunci cand vad ceva sclipitor sau ceva care li se pare interesant o vor, ce e nou te face curios.Acele intrebari banale sunt importante pentru ei si pot invata ceva de bine nu prostii. Nimeni nu se naste invatat.Eu cred ca e minunat sa explici unui copil lucruri pe care nu le intelege si sa il inveti de bine. Sunt fel si fel de persoane care ii invata prostii si e bine sa puna intrebari ca sa inteleaga. Sper ca vei intelege ceea ce vreau sa zic si sa nu mi-o iei in nume de rau.