| Anonim21321 a întrebat:

am o nelamurire...sa incepem cu inceputul... mie imi place de un baiat cu doi ani mai mare.cand ies in oras il vad mereu.prietenele mele imi spun ca atunci cand trece pe langa mine trage cu ochiul si zambeste frumos.cand era iarna mergeam pe strada si un prieten de-al lui a aruncat cu un bulgare. iar el statea cu capul in gulerul hainei si era tot rosu la fata.sau vara se intampla ca de multe ori cand ies tocmai atunci sa iasa si el si sa il vad prin urma mea.
Fetele imi spun ca ma place. dar eu tot nu cred.
Acum 3 zile am pus un coleg sa-l intrebe ce crede despre mine.stiind ca un alt copil i-a spus ca eu sunt tocilara si ca-mi place de el. si discutia dintre colegul meu si baiatul pe care-l plac a sunat asa:
"auzi... tu ce crezi despre mela.colega mea."
"pai nu stiu... mi-a zis unu ca e tocilara si ca ii place de mine."...in acest timp un prieten de-al lui i-a dat cu cotul si i-a zis:
"hai.ma stiu ca si tu o placi."...si el nu a mai zis nimic.
Problema e ca nu prea as crede.totusi daca m-ar placea ar vorbi cu mine sau mi-ar da un comm pe hi5. dar nu a facut-o.
Eu totusi imi fac sperante dar.parca tot nu cred in adevar.

voi ce credeti...nu stiu cum sa fac. el acum are prietena. si colegul meu a zis ca dupa ce se desparte ar putea fi cu mine.thinking dar mi-e frica... e prea frumos ca sa fie adevarat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am intrebat odata "lumea"prin intermediul altei "lumi"ce sanse as avea la fericire.Am auzit multe sfaturi dar, din pacate, n-am trait-o.Succes.

1 răspuns:
| Silviu591 a răspuns:

Vai.cati 3 ani ai? daca nu ti-a dat comm la pozele dp hi5 inseamna ca nu te iubeste raised eyebrows

off.ma ustura ochii cand vad tampenii de genu'. stai cu botul pe carte. e mai bine sa fii tocilara acum.ai tot timpul din lume sa fii cu un baiat rolling eyes