Nu iti bate capul, este totul ok. Esti in faza luteala a ciclului menstrual, cand organismul se pregateste de menstruatie. In aceasta faza, foarte des apar mici sangerari ( dar nu de fiecare data sunt observate). Ai mai avut asa, te asigur eu.
Cat despre cei care au raspuns inaintea mea.
Violleta - a raspuns eronat, ranile pe col sau infectiile au cu totul alt gen de manifestare, nu se pricepe dar raspunde des ca sa sperie oamenii. Nu o baga in seama
Ade1991- A citit ceva si nu a inteles nimic. Exclusa o sarcina in cazul tau, nu are sens sa faci teste de sarcina. Nu exista menstruatie peste sarcina, sunt sangerari asemeni menstruatiei dar cu o cu totul alta cauza si cu manifestari diferite, nu este cazul
Mulțumesc mult! m-am panicat puțin când am văzut ce spun ceilalți, ideea este ca actul meu nu a existat teoretic și în plus nu a existat atingere sexuală fără protecție.
Un an nou fericit sa ai!
Dereglarea hormonala sau "raceala " la ovare nu dau sangerari, dar ranile pe colul uterin sau alte infectii ori inflamatii pot.
Nu vreau sa te sperii, dar i-a in considerare faptul ca si dupa relatii intime poate sa iti vina menstruatia. Chiar mai mult exista cazuri in care menstra a existat pe tot parcursul sarcinii.
vreau sa te uiti cat timp a trecut intre contact si sangerare.
spottingul poate sa aiba mai multe cauze, cum ar fi ovulatia, dereglari hormonale, dar si implantatia embionului.
Iti recomand sa te duci frumos la farmacie si sa iti iei un test de sarcina macar pentu a elimina posibilitatea, si vezi de acolo.
astept update
La ce te referi cand zici "dereglari hormonale"? ce se poate intampla ca sa cauzeze o mica sangerare?
Sunt curios, de ce crezi ca ar fi insarcinata?
1. as vrea sa stiu cam cate menstre ai avut tu pana la varsta asta
2. cand te duci la spital pentru absolut orice, primul test pe care ili faci ca si femeie este un test de sarcina( just in case).
3. menstra peste sarcina nu este comuna dar te asigur ca este foarte reala.
1. ce relevanta are asta?
2. Nu e adevarat
3. Menstruatie peste sarcina NU exista. Daca exista o sangerare, asta nu inseamna ca este menstruatie. Poti sa te documentezi, ca ai o varsta, nu ai 15 ani
1. pentru ca nu poti sa iei in consideratie anumiti factori fiziologici.
2. common practice where I live, and very healthy btw.
3. continui sa te contrazici fara sa iei in considerare ca poate cunosc caz.
1. Cunosc, pentru ca intampator este vorba despre arealul meu profesional
2.in functie de investigatiile necesare, poti intreba pacienta daca pot exista suspiciuni legate de o eventuala sarcina iar la nevoie se face si test. Ai generalizat eronat, dar e ok, poti sa o faci, dar o sa iti atrag atentia.
3. Daca confunzi o sangerare care are alte cauze cu menstruatia, atunci DA se poate. Eu nu pot insa sa fac astfel de confuzii.
In rest, nu ma mai contrazic, poti crede orice vrei tu! iti doresc un 2025 exact cum iti doresti